Otomobil Şarampole Devrildi: 3 Yaralı

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 02.02.2020 - 12:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2106+ kez okundu.
 

Otomobil Şarampole Devrildi: 3 Yaralı

Kabadüz ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu baba ile iki oğlu yaralandı.
  Çambaşı Kayak Tesisi’nden dönen Murat Arı yönetimindeki 55 KD 211 plakalı otomobil, Yokuşdibi Mahallesi mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada araçta sıkışan sürücü Arı ile araçtaki çocukları Yusuf ve Muhammed Arı, vatandaşlar ile bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kabadüz ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu baba ile iki oğlu yaralandı.

 

Çambaşı Kayak Tesisi’nden dönen Murat Arı yönetimindeki 55 KD 211 plakalı otomobil, Yokuşdibi Mahallesi mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada araçta sıkışan sürücü Arı ile araçtaki çocukları Yusuf ve Muhammed Arı, vatandaşlar ile bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.