Ordulu Koçalan çifti ikişer gün arayla vefat etti

YAŞAM 01.05.2020 - 17:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1522+ kez okundu.
 

Ordulu Koçalan çifti ikişer gün arayla vefat etti

Coronavirüs salgınının bu kez kurbanı Ordulu Koçalan çifti oldu.
 Covid 19 salgınına yakalanan Fevzi ve Cavide  Koçalan ikişer gün arayla yaşamını kaybetti. Mesudiye Aşıklı Mahallesi’nden olup İstanbul’da oturan Fevzi ve Cavide Koçalan Covid 19 virüsüne yakalanınca hastaneye kaldırıldı. Bir süredir hastanede tedavi gören çiftten üzücü haberler peş peşe geldi. Önce Fevzi Koçalan yaşamını kaybetti. İki gün sonra da Cavide Koçalan hayata veda etti.
Coronavirüs salgınının bu kez kurbanı Ordulu Koçalan çifti oldu.

 Covid 19 salgınına yakalanan Fevzi ve Cavide  Koçalan ikişer gün arayla yaşamını kaybetti.
Mesudiye Aşıklı Mahallesi’nden olup İstanbul’da oturan Fevzi ve Cavide Koçalan Covid 19 virüsüne yakalanınca hastaneye kaldırıldı.
Bir süredir hastanede tedavi gören çiftten üzücü haberler peş peşe geldi. Önce Fevzi Koçalan yaşamını kaybetti. İki gün sonra da Cavide Koçalan hayata veda etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.