Ordu Yardıma Koştu

BÖLGE GÜNDEMİ 25.01.2020 - 21:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2507+ kez okundu.
 

Ordu Yardıma Koştu

ELAZIĞ Sivrice merkezli 6.8 şiddetinde meydana gelen depremin ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, tüm Ordu halkını davet ettiği geniş çaplı bir yardım kampanyası başlattı. Başkan Güler, tüm Ordululardan özellikle battaniye ve kışlık kıyafet desteği istedi.
  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Twitter hesabından çağrıda bulunarak Ordululardan çok acil olarak battaniye ve kışlık kıyafet desteğinde bulunmalarını istedi. Destek kampanyası nedeniyle Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışanları da ‘acil’ olarak göreve çağrıldı. GÜLER’İN YARDIM ÇAĞRISINA ÜNYELİ VATANDAŞLAR KAYITSIZ KALMADI. Başkan Güler’in sosyal medya üzerinden saat 22:30 sıralarında yaptığı çağrıya binlerce Ordulu’dan destek yanıtı geldi. Bazı vatandaşlar Başkan Güler’e, “Maddi yardım da yapalım. IBAN paylaşın”, “Yardımı Hazırız”, “Helal Olsun Başkan”, “Allah razı olsun”, “Gün yardımlaşma dayanışma insanlık kardeşlik günüdür” gibi yanıtlar verirken, çok sayıda vatandaşlarda kışlık giyecek ve battaniye desteklerini iletmek için Ünye Büyükşehir Belediyesi hizmet binasına akın ettiler. BELEDİYE KURTARMA EKİBİ YOLLADI Yardımlar çalışmaları aralıksız olarak devam ederken,Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı İtfaiye ekipleri de bölgedeki yardım çalışmalarına katılmak için harekete geçtiler. Deprem duyulmasının hemen ardından Ordu’dan sabaha kadar 3 yardım tırının yanısıra arama kurtarma ekipleri ve günlük 50 bin kişiye sıcak yemek sağlayan mobil mutfak tır’ı Elazığ’a gönderildi.
ELAZIĞ Sivrice merkezli 6.8 şiddetinde meydana gelen depremin ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, tüm Ordu halkını davet ettiği geniş çaplı bir yardım kampanyası başlattı. Başkan Güler, tüm Ordululardan özellikle battaniye ve kışlık kıyafet desteği istedi.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Twitter hesabından çağrıda bulunarak Ordululardan çok acil olarak battaniye ve kışlık kıyafet desteğinde bulunmalarını istedi. Destek kampanyası nedeniyle Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışanları da ‘acil’ olarak göreve çağrıldı.

GÜLER’İN YARDIM ÇAĞRISINA ÜNYELİ VATANDAŞLAR KAYITSIZ KALMADI.

Başkan Güler’in sosyal medya üzerinden saat 22:30 sıralarında yaptığı çağrıya binlerce Ordulu’dan destek yanıtı geldi. Bazı vatandaşlar Başkan Güler’e, “Maddi yardım da yapalım. IBAN paylaşın”, “Yardımı Hazırız”, “Helal Olsun Başkan”, “Allah razı olsun”, “Gün yardımlaşma dayanışma insanlık kardeşlik günüdür” gibi yanıtlar verirken, çok sayıda vatandaşlarda kışlık giyecek ve battaniye desteklerini iletmek için Ünye Büyükşehir Belediyesi hizmet binasına akın ettiler.

BELEDİYE KURTARMA EKİBİ YOLLADI

Yardımlar çalışmaları aralıksız olarak devam ederken,Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı İtfaiye ekipleri de bölgedeki yardım çalışmalarına katılmak için harekete geçtiler.

Deprem duyulmasının hemen ardından Ordu’dan sabaha kadar 3 yardım tırının yanısıra arama kurtarma ekipleri ve günlük 50 bin kişiye sıcak yemek sağlayan mobil mutfak tır’ı Elazığ’a gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.