Ordu'ya son dakika şoku, Fatsa 3'te 3 yaptı

SPOR 05.10.2020 - 22:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1801+ kez okundu.
 

Ordu'ya son dakika şoku, Fatsa 3'te 3 yaptı

3.lig 4. Grupta mücadele eden 52 Orduspor kendi evinde son dakikada yediği golle Kozan Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalırken Fatsa Belediyespor deplasmanda Yeşilyurt Belediyespor’u 1-0 yenmeyi başardı.
Ligin ilk iki haftasını galiniyetle kapatan 52 Orduspor 2-0 öne geçtiği maçta Kozan Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kaldı.   32.dakikada Gürkan Arslan’ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçen Mor Beyazlılar 36.dakikada Oguzhan Biber ile farkı ikiye çıkarttı. Konuk takım ilk devrenin sonlarına doğru Melik ile durumu 2-1’e getirdi.   İkinci devre oyunun hakimi konuk takımdaydı.  Bu devrede  52 Orduspor pek varlık gösteremedi. Uzatma dakikalarının son bölümünde konuk takım Fatih ile skoru dengeledi. 2-2   Bu sonuçla 52 Orduspor puanını 7’ye yükseltti ve averajla liderliğini sürdürdü.   FATSASPOR 3’TE 3 YAPTI   3.Lig 1. Grupta mücadele eden Fatsa Belediyespor deplasmanda Malatya temsilcisi Yeşilyurt Belediyespor’u 1-0 mağlup etmeyi baaşrdı. Sarı Lacivertlileirn golü 52.dakikada Mehmet Seçme’den geldi.   Fatsa 9 puanla grupta lider durumda yer alıyor.
3.lig 4. Grupta mücadele eden 52 Orduspor kendi evinde son dakikada yediği golle Kozan Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalırken Fatsa Belediyespor deplasmanda Yeşilyurt Belediyespor’u 1-0 yenmeyi başardı.


Ligin ilk iki haftasını galiniyetle kapatan 52 Orduspor 2-0 öne geçtiği maçta Kozan Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kaldı.

 


32.dakikada Gürkan Arslan’ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçen Mor Beyazlılar 36.dakikada Oguzhan Biber ile farkı ikiye çıkarttı.
Konuk takım ilk devrenin sonlarına doğru Melik ile durumu 2-1’e getirdi.

 


İkinci devre oyunun hakimi konuk takımdaydı.  Bu devrede  52 Orduspor pek varlık gösteremedi. Uzatma dakikalarının son bölümünde konuk takım Fatih ile skoru dengeledi. 2-2

 


Bu sonuçla 52 Orduspor puanını 7’ye yükseltti ve averajla liderliğini sürdürdü.

 


FATSASPOR 3’TE 3 YAPTI

 


3.Lig 1. Grupta mücadele eden Fatsa Belediyespor deplasmanda Malatya temsilcisi Yeşilyurt Belediyespor’u 1-0 mağlup etmeyi baaşrdı. Sarı Lacivertlileirn golü 52.dakikada Mehmet Seçme’den geldi.

 


Fatsa 9 puanla grupta lider durumda yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.