“Ordu’da Denizcilik Sektörü Aktif Olacak”

SİYASET 20.03.2019 - 13:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2317+ kez okundu.
 

“Ordu’da Denizcilik Sektörü Aktif Olacak”

İçişleri Eski Bakanı ve Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, seçim çalışmalarını Altınordu ve Perşembe İlçe merkezlerinde sürdürdü.
Sabahın ilk saatlerinde Kumbaşı Balıkçılar Kooperatifini ziyaret etti. Balıkçıların sorunlarını dinleyen Şahin, sorunların çözümü için projeleri olduklarını belirterek, destek istedi. Daha sonra Altınordu'da faaliyet gösteren Başaran Kardeşler Gemi Sanayisini ziyaret etti. Şahin, burada yaptığı açıklamada, “Yeni istihdam projelerimizle Ordu'da denizcilik sektörünün daha aktif olduğu bir kent haline getireceğiz.” Dedi.   SAKİN ŞEHİR’E GEÇTİ İçişleri Eski Bakanı ve Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, Altınordu’dan ayrılarak Sakin Şehir Perşembe’ye geçti. Burada, esnaflarla ve ilçe halkıyla buluşan Şahin, “ Ordu yürüyüşünün ilk adımlarını hep birlikte attık ve hedefe yürümeye devam ediyoruz.” Dedi. Perşembe Muhtarlar Derneğini de ziyaret eden Şahin’in son durağı Medreseönü mahallesi oldu. Burada mahalle sakinleriyle sohbet eden Şahin, 31 Mart seçimleri için destek istedi.  
İçişleri Eski Bakanı ve Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, seçim çalışmalarını Altınordu ve Perşembe İlçe merkezlerinde sürdürdü.

Sabahın ilk saatlerinde Kumbaşı Balıkçılar Kooperatifini ziyaret etti. Balıkçıların sorunlarını dinleyen Şahin, sorunların çözümü için projeleri olduklarını belirterek, destek istedi.

Daha sonra Altınordu'da faaliyet gösteren Başaran Kardeşler Gemi Sanayisini ziyaret etti. Şahin, burada yaptığı açıklamada, “Yeni istihdam projelerimizle Ordu'da denizcilik sektörünün daha aktif olduğu bir kent haline getireceğiz.” Dedi.

 

SAKİN ŞEHİR’E GEÇTİ

İçişleri Eski Bakanı ve Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, Altınordu’dan ayrılarak Sakin Şehir Perşembe’ye geçti. Burada, esnaflarla ve ilçe halkıyla buluşan Şahin, “ Ordu yürüyüşünün ilk adımlarını hep birlikte attık ve hedefe yürümeye devam ediyoruz.” Dedi.

Perşembe Muhtarlar Derneğini de ziyaret eden Şahin’in son durağı Medreseönü mahallesi oldu. Burada mahalle sakinleriyle sohbet eden Şahin, 31 Mart seçimleri için destek istedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.