MHP İlçe Başkanı İstifa Etti

SİYASET 06.05.2018 - 22:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2509+ kez okundu.
 

MHP İlçe Başkanı İstifa Etti

MHP Ünye İlçe Başkanı Fazlı Yüksel görevinden istifa ederek, Milliyetçi Hareket Partisi’nden 27. Dönem Ordu Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.
Yüksel, MHP Ünye İlçe Teşkilatı’nda gazetecilere yaptığı basın açıklamasında 27. dönem aday adaylığını açıkladı. Aday olmasında ki etkenin Ünye için kurduğu hayaller olduğunu ve hemşerilerinden yoğun talep geldiğini ifade eden Yüksel, “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekilliği Genel Seçim süreci hızla ilerliyor. Bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu hızlı geçen süreyi sizlerden aldığımız güç ile koşar adımlar ile yürütüyoruz. Hemşerilerimizden gelen yoğun talep üzerine yıllarca Ünye’de devlet kademelerine yöneticilik ve idarecilik yapan sizden biri, içinizden biri, halktan biri olan kardeşiniz MHP Ünye İlçe Başkanı Fazlı Yüksel olarak dün Genel Merkezimizden Milletvekili aday adayı olarak başvurumu yaptım. Ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”dedi. -“Size inanarak ve güvenerek bu yola çıktım”- Yüksel, Ünye için birlik ve beraberlik mesajı vererek, şunları söyledi: “Ünye’mize, Ordu’muza ve ülkemize hizmetin umut olacağına inandığım için, size inanarak ve güvenerek bu yola çıktım. Zor zamanlar, aynı zamanda birlikteliği sağlayıp hedefe ulaşmak için doğru zamanlardır. Farklılıklarımız olabilir. Zira Ünye’mize tek bir kazanım için birleştiğimiz zamanlarda hedefe ulaştığımız da aşikardır. Ünye’de yıllardır OSB, üniversite, Liman ve Orta Anadolu Bağlantı yolunun hala çözülemediğini biliyoruz. Bunları çözebilmek için elimizden geleni yapacağız.” -“Doğruluk ve dürüstlük benim yaşam felsefemdir”- MHP Ünye İlçe Başkanı Fazlı Yüksel, Ünye için kurduğu hayalleri gerçekleştirmek için yola çıktığını, doğruluk ve dürüstlük ile yoluna devam edeceğini vurgulayarak, açıklamasını şöyle tamamladı: “Hayallerim var ve bunlar hayata geçirebilmek için yola çıkmaya karar verdim. Kimseyi kırmadan, dökmeden yolumuza devam edeceğiz. Doğruluk ve dürüstlük benim yaşam felsefemdir. Asla yapamayacağım işlerin sözünü vermedim ve vermeyeceğim. Çünkü sizin için önemsiz bir konu, başkaları için hayati önem taşıyabilir. Bugüne kadar birçok oluşumda, sivil toplum örgütleri ve kurumların bünyesinde gerek yönetici, gerekse idareci olarak görev aldım. Günlük mesaimin büyük bir kısmını insanlara daha iyi yaşam koşullarını nasıl kazandırabilirim diye uğraştım. Başarabildiklerim olduğu kadar, gücümün yetmedikleri de olmuştur. Gücümün yetmediklerini başarmak için yasal yetkiyi de sizlerden almak için aday oldum. Önümüzdeki yol zorlu ve bir o kadar da uzundur. Görev verildiği taktirde zirveye kısa sürede tırmanacağız ama söz veriyorum hep birlikte hayal ettiğimiz noktaya ulaşacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.”  
MHP Ünye İlçe Başkanı Fazlı Yüksel görevinden istifa ederek, Milliyetçi Hareket Partisi’nden 27. Dönem Ordu Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Yüksel, MHP Ünye İlçe Teşkilatı’nda gazetecilere yaptığı basın açıklamasında 27. dönem aday adaylığını açıkladı.

Aday olmasında ki etkenin Ünye için kurduğu hayaller olduğunu ve hemşerilerinden yoğun talep geldiğini ifade eden Yüksel, “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekilliği Genel Seçim süreci hızla ilerliyor. Bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu hızlı geçen süreyi sizlerden aldığımız güç ile koşar adımlar ile yürütüyoruz. Hemşerilerimizden gelen yoğun talep üzerine yıllarca Ünye’de devlet kademelerine yöneticilik ve idarecilik yapan sizden biri, içinizden biri, halktan biri olan kardeşiniz MHP Ünye İlçe Başkanı Fazlı Yüksel olarak dün Genel Merkezimizden Milletvekili aday adayı olarak başvurumu yaptım. Ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”dedi.

-“Size inanarak ve güvenerek bu yola çıktım”-

Yüksel, Ünye için birlik ve beraberlik mesajı vererek, şunları söyledi:

“Ünye’mize, Ordu’muza ve ülkemize hizmetin umut olacağına inandığım için, size inanarak ve güvenerek bu yola çıktım. Zor zamanlar, aynı zamanda birlikteliği sağlayıp hedefe ulaşmak için doğru zamanlardır. Farklılıklarımız olabilir. Zira Ünye’mize tek bir kazanım için birleştiğimiz zamanlarda hedefe ulaştığımız da aşikardır. Ünye’de yıllardır OSB, üniversite, Liman ve Orta Anadolu Bağlantı yolunun hala çözülemediğini biliyoruz. Bunları çözebilmek için elimizden geleni yapacağız.”

-“Doğruluk ve dürüstlük benim yaşam felsefemdir”-

MHP Ünye İlçe Başkanı Fazlı Yüksel, Ünye için kurduğu hayalleri gerçekleştirmek için yola çıktığını, doğruluk ve dürüstlük ile yoluna devam edeceğini vurgulayarak, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Hayallerim var ve bunlar hayata geçirebilmek için yola çıkmaya karar verdim. Kimseyi kırmadan, dökmeden yolumuza devam edeceğiz. Doğruluk ve dürüstlük benim yaşam felsefemdir. Asla yapamayacağım işlerin sözünü vermedim ve vermeyeceğim. Çünkü sizin için önemsiz bir konu, başkaları için hayati önem taşıyabilir. Bugüne kadar birçok oluşumda, sivil toplum örgütleri ve kurumların bünyesinde gerek yönetici, gerekse idareci olarak görev aldım. Günlük mesaimin büyük bir kısmını insanlara daha iyi yaşam koşullarını nasıl kazandırabilirim diye uğraştım. Başarabildiklerim olduğu kadar, gücümün yetmedikleri de olmuştur. Gücümün yetmediklerini başarmak için yasal yetkiyi de sizlerden almak için aday oldum. Önümüzdeki yol zorlu ve bir o kadar da uzundur. Görev verildiği taktirde zirveye kısa sürede tırmanacağız ama söz veriyorum hep birlikte hayal ettiğimiz noktaya ulaşacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.