Liseli Elif yasa boğdu

03.04.2018 - 22:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1913+ kez okundu.
 

Liseli Elif yasa boğdu

Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Temizyürek, yakalandığı hastalığa teşhis konulamayınca iki haftadır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.
Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11 -E sınıfı öğrencilerinden Elif Temizyürek, kısa bir süre önce sağlık sorunları nedeniyle önce Ünye Devlet Hastanesi’nde, ardından Samsun OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Hastanede yapılan tetkiklere rağmen hastalığına teşhis konulamayan Elif her geçen gün kötüye giden sağlık durumu nedeniyle kısa bir süre önce yoğun bakıma alındı. 3 Nisan 2018 Salı günü sabaha karşı hayatını kaybeden genç kızın cenazesi Ünye’nin Atatürk Mahallesi’ndeki evine getirildi. - Okuldan taziye mesajı - Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu yönetimi genç yaşta hayatını kaybeden öğrenci dolayısıyla ailenin acısını paylaşarak, “Okulumuz 11-E sınıfı öğrencilerinden Elif Temizyürek’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Öğrencilerimize Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz. Hepimizin başı sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin.” denildi. Merhum Mustafa Temizyürek’in torunu, Kaşif ve Sultan Temizyürek’in kızı, Murat Temizyürek’in yeğeni, İnci ve Mustafa Temizyürek’in kardeşi Elif Temizyürek, Atatürk Mahallesi Arıcan Sokak’ta 4 Nisan 2018 Çarşamba günü helallik alındıktan sonra öğle namazını takiben Büyük Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Çakırtepe Asri Mezarlığı’nda toprağa verilecek.  
Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Temizyürek, yakalandığı hastalığa teşhis konulamayınca iki haftadır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11 -E sınıfı öğrencilerinden Elif Temizyürek, kısa bir süre önce sağlık sorunları nedeniyle önce Ünye Devlet Hastanesi’nde, ardından Samsun OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Hastanede yapılan tetkiklere rağmen hastalığına teşhis konulamayan Elif her geçen gün kötüye giden sağlık durumu nedeniyle kısa bir süre önce yoğun bakıma alındı. 3 Nisan 2018 Salı günü sabaha karşı hayatını kaybeden genç kızın cenazesi Ünye’nin Atatürk Mahallesi’ndeki evine getirildi.

- Okuldan taziye mesajı -

Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu yönetimi genç yaşta hayatını kaybeden öğrenci dolayısıyla ailenin acısını paylaşarak, “Okulumuz 11-E sınıfı öğrencilerinden Elif Temizyürek’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Öğrencilerimize Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz. Hepimizin başı sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin.” denildi.

Merhum Mustafa Temizyürek’in torunu, Kaşif ve Sultan Temizyürek’in kızı, Murat Temizyürek’in yeğeni, İnci ve Mustafa Temizyürek’in kardeşi Elif Temizyürek, Atatürk Mahallesi Arıcan Sokak’ta 4 Nisan 2018 Çarşamba günü helallik alındıktan sonra öğle namazını takiben Büyük Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Çakırtepe Asri Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.