Kurtulmuş'tan Ünye'ye Müjdeler

SİYASET (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 24.11.2019 - 21:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2180+ kez okundu.
 

Kurtulmuş'tan Ünye'ye Müjdeler

Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Ünye’nin 3 önemli projesinin hayata geçmesi bakımından önemli mesafe kat edildiğini belirterek Ünyelilere “projelerinize sahip çıkın” dedi.
– İki günlük Ordu temaslarını Ünye ile noktayalan Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş Ünye’de yapım aşamasında olan OSB, Kültür Merkezi ve Üniversite Kampüs Alanında incelemelerde bulundu. Bu projelerin değerlendirmesini Ak Parti Ünye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Ünye Buluşması programında yapan Kurtulmuş önemli mesajlar verdi. Muhtarlar, STK temsilcileri, partililer ve davetlilerin katıldığı programda konuşan Kurtulmuş, “Eski havaalanının olduğu yerde Üniversitemiz için kampüs alanını inceledik. İnşallah o alan çok kısa zamanda halkımızın hizmetinde olacak. Burada bizim de çok emeğimiz, çok gayretimiz oldu. Allah kabul etsin. İkincisi Kültür Merkezi. Geçtiğimiz hafta Ordu’ya Hazine ve Maliye Bakanımız geldiğinde kendisini telefonla arayarak ‘kültür merkezi için yaklaşık 9 Milyon TL’lik ödenek meselesi var. Herşey hazır’ dedim. İnşallah Kültür Merkezi de yapılmak için nokta konulmuştur. Yola başlanmıştır. Hayırlı olsun. Üçüncüsü ise Ünye Organize Sanayi Bölgesi. İnşallah önümüzdeki yılın ilk üç ayı içerisinde kazma vurularak orada faaliyete başlanacak hale geldi. İnşallah bu üç projeyi takip edin ve sahiplenin. Projelerin yapılacak olmasının en önemli etkeni o projeler o şehirlerin sahip çıkmasıdır. Ünye’den bunun sözünü alıyoruz” diye konuştu. Kurtulmuş ayrıca Ünye Limanı projesi ve Kuzeyden Güneye bağlantı yolu projelerinin de takipçisi olacaklarının altını çizdi.
Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Ünye’nin 3 önemli projesinin hayata geçmesi bakımından önemli mesafe kat edildiğini belirterek Ünyelilere “projelerinize sahip çıkın” dedi.


– İki günlük Ordu temaslarını Ünye ile noktayalan Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş Ünye’de yapım aşamasında olan OSB, Kültür Merkezi ve Üniversite Kampüs Alanında incelemelerde bulundu.
Bu projelerin değerlendirmesini Ak Parti Ünye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Ünye Buluşması programında yapan Kurtulmuş önemli mesajlar verdi.
Muhtarlar, STK temsilcileri, partililer ve davetlilerin katıldığı programda konuşan Kurtulmuş, “Eski havaalanının olduğu yerde Üniversitemiz için kampüs alanını inceledik. İnşallah o alan çok kısa zamanda halkımızın hizmetinde olacak. Burada bizim de çok emeğimiz, çok gayretimiz oldu. Allah kabul etsin. İkincisi Kültür Merkezi. Geçtiğimiz hafta Ordu’ya Hazine ve Maliye Bakanımız geldiğinde kendisini telefonla arayarak ‘kültür merkezi için yaklaşık 9 Milyon TL’lik ödenek meselesi var. Herşey hazır’ dedim. İnşallah Kültür Merkezi de yapılmak için nokta konulmuştur. Yola başlanmıştır. Hayırlı olsun. Üçüncüsü ise Ünye Organize Sanayi Bölgesi. İnşallah önümüzdeki yılın ilk üç ayı içerisinde kazma vurularak orada faaliyete başlanacak hale geldi. İnşallah bu üç projeyi takip edin ve sahiplenin. Projelerin yapılacak olmasının en önemli etkeni o projeler o şehirlerin sahip çıkmasıdır. Ünye’den bunun sözünü alıyoruz” diye konuştu.
Kurtulmuş ayrıca Ünye Limanı projesi ve Kuzeyden Güneye bağlantı yolu projelerinin de takipçisi olacaklarının altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.