Kurtulmuş Memlekete Geliyor

SİYASET 03.05.2018 - 09:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1297+ kez okundu.
 

Kurtulmuş Memlekete Geliyor

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş bir dizi ziyaretlerde bulunmak için 2 gün Ordu’da olacak. Kurtulmuş cuma ve cumartesi günü Ordu’da programlara katılacak.
    Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un destekleriyle Boztepe’de  otelde saat 14.00’te başlayacak Ordu Kültür ve Medya Kurultayına katılacak.  Bu kurultaya film yapımcıları, sinema oyuncuları ve ünlü yönetmenlerde katılacak. 81 ilden 110 yerel gazetecinin de katılımı ile Ordu’nun tarihi ve doğal güzellikleri tanıtılacak. Ordu ziyaretinin 2. günü ise Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş saat 12 de Ünye El Ele Derneğini ve dernek çatısı altında bulunan spor tesisinin açılışına katılacak.Ünye’de ki programın ardından Fatsa’ya geçecek olan Kurtulmuş ,burada saat 13:30 itibariyle kanaat önderleriyle istişare toplantısı yapacak.Toplantı sonrası saat 15’de Ordu’da asımın nesli adlı panelde gençlerle buluşacak.  
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş bir dizi ziyaretlerde bulunmak için 2 gün Ordu’da olacak. Kurtulmuş cuma ve cumartesi günü Ordu’da programlara katılacak.

 

 

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un destekleriyle Boztepe’de  otelde saat 14.00’te başlayacak Ordu Kültür ve Medya Kurultayına katılacak.  Bu kurultaya film yapımcıları, sinema oyuncuları ve ünlü yönetmenlerde katılacak. 81 ilden 110 yerel gazetecinin de katılımı ile Ordu’nun tarihi ve doğal güzellikleri tanıtılacak.

Ordu ziyaretinin 2. günü ise Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş saat 12 de Ünye El Ele Derneğini ve dernek çatısı altında bulunan spor tesisinin açılışına katılacak.Ünye’de ki programın ardından Fatsa’ya geçecek olan Kurtulmuş ,burada saat 13:30 itibariyle kanaat önderleriyle istişare toplantısı yapacak.Toplantı sonrası saat 15’de Ordu’da asımın nesli adlı panelde gençlerle buluşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.