Korgan’da 3 Mahalle Karantinaya Alındı

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.05.2020 - 22:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2414+ kez okundu.
 

Korgan’da 3 Mahalle Karantinaya Alındı

Korona Kocaeli’nden geldi
  Korgan’da 3 mahalle korona virüsü sebebiyle karantinaya alındı. Korgan’da Beypınarı, Terzili ve Yazıcılar mahallerinde karantina ilan edildi. Burada yapılan testlerde yaklaşık 35 kişide korona virüsü bulunduğu belirlendi. Yapılan çalışma sonucu karantinanın Kocaeli’nde çalışan bir kişinin Korgan’a geri dönmesi sonucu görüldüğü belirlerdi. Bu kişi ilk olarak Terzili mahallesindekilere virüs bulaştırdı. Terzili mahallesinden de virüs Beypınarı ve Yazıcılar mahallelerine yayıldı. Bu 3 mahallede yaklaşık 1.500 kişi karantina altına alınırken herhangi bir olumsuzluk olması durumunda karantina 30 Mayıs’ta kalkacak.
Korona Kocaeli’nden geldi

 

Korgan’da 3 mahalle korona virüsü sebebiyle karantinaya alındı.

Korgan’da Beypınarı, Terzili ve Yazıcılar mahallerinde karantina ilan edildi. Burada yapılan testlerde yaklaşık 35 kişide korona virüsü bulunduğu belirlendi. Yapılan çalışma sonucu karantinanın Kocaeli’nde çalışan bir kişinin Korgan’a geri dönmesi sonucu görüldüğü belirlerdi. Bu kişi ilk olarak Terzili mahallesindekilere virüs bulaştırdı. Terzili mahallesinden de virüs Beypınarı ve Yazıcılar mahallelerine yayıldı. Bu 3 mahallede yaklaşık 1.500 kişi karantina altına alınırken herhangi bir olumsuzluk olması durumunda karantina 30 Mayıs’ta kalkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.