Kaymakam Güney, Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümünü kutladı

BÖLGE GÜNDEMİ 07.04.2018 - 12:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2466+ kez okundu.
 

Kaymakam Güney, Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada Türk Polis Teşkilatı2nın önemine vurgu yaptı.
Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Görevini fedakârca, vatan ve millet sevdasıyla, büyük bir sorumluluk içinde yürüten Türk Polis Teşkilatı, hiç şüphe yok ki gücünü halkımızın güven ve desteğinden almaktadır.” dedi. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, teşkilat mensuplarının yıldönümünü kutlarken, şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Kaymakam Güney, mesajında şu görüşlere yer verdi:  “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan emniyet teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutlamaktayız. Tarihi başarıyla, şan ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımızın, çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, demokratik değerlere, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşul altında gözeten bir anlayışla, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. Görevini fedakârca, vatan ve millet sevdasıyla, büyük bir sorumluluk içinde yürüten Türk Polis Teşkilatı, hiç şüphe yok ki gücünü halkımızın güven ve desteğinden almaktadır. Emniyet teşkilatımızın son yıllarda elde ettiği başarıların temelinde, devletle millet arasındaki mesafenin kapanması, karşılıklı güvenin daha da güçlenmesi yatmaktadır. Kaymakamlık olarak hedefimiz; vatandaşı merkeze alan hizmet anlayışı çerçevesinde toplumun her türlü meşru beklenti, ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak aynı zamanda da kamu düzenini sağlayacak etkili, çağdaş ve bilimsel yeni yöntemlerin uygulamaya konulmasını sağlamaktır. Emniyet teşkilatımızın polis-vatandaş işbirliğiyle hayata geçirdiği sosyal projeler ve Ünye’de yaptığı başarılı çalışmalarla ilçemizin bir huzur kenti olmasındaki ciddi katkıları da yadsınamaz. Bu düşüncelerle ilçemizin ve yurdumuzun her köşesinde başarılı çalışmalar yapan emniyet teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, vatan ve görev uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”  
Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada Türk Polis Teşkilatı2nın önemine vurgu yaptı.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Görevini fedakârca, vatan ve millet sevdasıyla, büyük bir sorumluluk içinde yürüten Türk Polis Teşkilatı, hiç şüphe yok ki gücünü halkımızın güven ve desteğinden almaktadır.” dedi.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, teşkilat mensuplarının yıldönümünü kutlarken, şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Kaymakam Güney, mesajında şu görüşlere yer verdi:

 “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan emniyet teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutlamaktayız. Tarihi başarıyla, şan ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımızın, çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, demokratik değerlere, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşul altında gözeten bir anlayışla, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. Görevini fedakârca, vatan ve millet sevdasıyla, büyük bir sorumluluk içinde yürüten Türk Polis Teşkilatı, hiç şüphe yok ki gücünü halkımızın güven ve desteğinden almaktadır. Emniyet teşkilatımızın son yıllarda elde ettiği başarıların temelinde, devletle millet arasındaki mesafenin kapanması, karşılıklı güvenin daha da güçlenmesi yatmaktadır.

Kaymakamlık olarak hedefimiz; vatandaşı merkeze alan hizmet anlayışı çerçevesinde toplumun her türlü meşru beklenti, ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak aynı zamanda da kamu düzenini sağlayacak etkili, çağdaş ve bilimsel yeni yöntemlerin uygulamaya konulmasını sağlamaktır. Emniyet teşkilatımızın polis-vatandaş işbirliğiyle hayata geçirdiği sosyal projeler ve Ünye’de yaptığı başarılı çalışmalarla ilçemizin bir huzur kenti olmasındaki ciddi katkıları da yadsınamaz. Bu düşüncelerle ilçemizin ve yurdumuzun her köşesinde başarılı çalışmalar yapan emniyet teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, vatan ve görev uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.