Kartlı Sayaçlara Su Yükleniyor!

YAŞAM 12.04.2020 - 21:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2024+ kez okundu.
 

Kartlı Sayaçlara Su Yükleniyor!

Ünye’de sokağa çıkma yasağı nedeniyle kartlı su sayacı kullanan ve suyu biten vatandaşların imdadına OSKİ personeli yetişti.
  Türkiye genelinde 30 büyükşehir ve Zonguldak’da sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından vatandaşların mağduriyet yaşaması için bir dizi çalışmalar yürütülüyor. Bu kapsamda OSKİ, elektronik kartlı su sayaçları kullanan ve suyu biten vatandaşlar için evlere hizmet vermeye başladı. OSKİ personelleri, talep üzerine vatandaşların evlerine giderek kart dolumu gerçekleştiriyor. OSKİ’den yapılan açıklamada, “Elektronik kartlı sayaç kullanan abonelerimiz; sokağa çıkma yasağı süresince ALO 185 hattını aramak suretiyle su yükleme hizmetlerinden faydalanabileceklerdir” denildi.
Ünye’de sokağa çıkma yasağı nedeniyle kartlı su sayacı kullanan ve suyu biten vatandaşların imdadına OSKİ personeli yetişti.

 

Türkiye genelinde 30 büyükşehir ve Zonguldak’da sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından vatandaşların mağduriyet yaşaması için bir dizi çalışmalar yürütülüyor. Bu kapsamda OSKİ, elektronik kartlı su sayaçları kullanan ve suyu biten vatandaşlar için evlere hizmet vermeye başladı. OSKİ personelleri, talep üzerine vatandaşların evlerine giderek kart dolumu gerçekleştiriyor.

OSKİ’den yapılan açıklamada, “Elektronik kartlı sayaç kullanan abonelerimiz; sokağa çıkma yasağı süresince ALO 185 hattını aramak suretiyle su yükleme hizmetlerinden faydalanabileceklerdir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.