Karavan Park Geliyor

YAŞAM 04.05.2021 - 23:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2460+ kez okundu.
 

Karavan Park Geliyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’yu karavanların buluşma noktası yapacak olan Karavan Park için proje çalışmalarına başladı.
Karadeniz Bölgesi'nde, uçsuz bucaksız ormanları, bol oksijenli yaylaları, kanyonları, gölleri ve şelaleleriyle eşsiz güzelliklere sahip olan Ordu, turizme yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.     Turizmin gözde merkezlerinden birisi haline gelen Ordu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yeni turizm hamleleri ile adından sıkça söz ettiriyor. Bu kapsamda yeni bir çalışmaya imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, son dönemlerde ilginin arttığı karavan turizmini yaygınlaştırmak ve Ordu’yu karavanların uğrak noktası haline getirmek amacıyla Karavan Park projesi çalışmalarına başladı.       KARAVANLAR YEŞİL İLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ YERDE BULUŞACAK     Ordu Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından projelendirilerek Perşembe sahil yolu üzerinde bulunan Efirli mevkiinde yaklaşık 10 bin 500 metrekare alan üzerine yapılması planlanan Karavan Park’ın Ordu’nun turizmine önemli katkılar sunması hedefleniyor.       ZİYARETÇİLERE HER TÜRLÜ İMKAN SUNULACAK     Her türlü imkanın ziyaretçilere sunulacağı Karavan Park projesi içerisinde 24 adet karavan park, her bir karavana ait yeşil alan, temiz su, elektrik, sosyal donatılar, güvenlik ve otopark alanı yer alacak.     Kısa süre içerisinde hayata geçirilmesi planlanan proje ile Ordu, karavan tutkunlarının gözde mekanlarından bir tanesi olacak.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’yu karavanların buluşma noktası yapacak olan Karavan Park için proje çalışmalarına başladı.

Karadeniz Bölgesi'nde, uçsuz bucaksız ormanları, bol oksijenli yaylaları, kanyonları, gölleri ve şelaleleriyle eşsiz güzelliklere sahip olan Ordu, turizme yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

 

Turizmin gözde merkezlerinden birisi haline gelen Ordu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yeni turizm hamleleri ile adından sıkça söz ettiriyor. Bu kapsamda yeni bir çalışmaya imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, son dönemlerde ilginin arttığı karavan turizmini yaygınlaştırmak ve Ordu’yu karavanların uğrak noktası haline getirmek amacıyla Karavan Park projesi çalışmalarına başladı.

 

 

 

KARAVANLAR YEŞİL İLE MAVİNİN BİRLEŞTİĞİ YERDE BULUŞACAK

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından projelendirilerek Perşembe sahil yolu üzerinde bulunan Efirli mevkiinde yaklaşık 10 bin 500 metrekare alan üzerine yapılması planlanan Karavan Park’ın Ordu’nun turizmine önemli katkılar sunması hedefleniyor.

 

 

 

ZİYARETÇİLERE HER TÜRLÜ İMKAN SUNULACAK

 

 

Her türlü imkanın ziyaretçilere sunulacağı Karavan Park projesi içerisinde 24 adet karavan park, her bir karavana ait yeşil alan, temiz su, elektrik, sosyal donatılar, güvenlik ve otopark alanı yer alacak.

 

 

Kısa süre içerisinde hayata geçirilmesi planlanan proje ile Ordu, karavan tutkunlarının gözde mekanlarından bir tanesi olacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.