Kabadüz’de feci kaza

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.06.2020 - 14:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1785+ kez okundu.
 

Kabadüz’de feci kaza

Karayollarına ait kamyon 500 metrelik uçurumdan yuvarlandı
  Kabadüz ilçesine bağlı Bekiroğlu mevkisinde meydana gelen kazada Birol Yıldız idaresindeki 55 BE 636 plakalı kara yollarına ait kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 500 metrelik uçuruma yuvarlandı. İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ Kazada sürücü ile birlikte Talip Zevde’nin  hayatını kaybettiği belirledi. Araçta bulunan Mustafa A., Yavuz Ç. ve Erdem Ş. de yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar ekiplerce kentteki hastanelere götürüldü.
Karayollarına ait kamyon 500 metrelik uçurumdan yuvarlandı

 

Kabadüz ilçesine bağlı Bekiroğlu mevkisinde meydana gelen kazada Birol Yıldız idaresindeki 55 BE 636 plakalı kara yollarına ait kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 500 metrelik uçuruma yuvarlandı.

İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada sürücü ile birlikte Talip Zevde’nin  hayatını kaybettiği belirledi. Araçta bulunan Mustafa A., Yavuz Ç. ve Erdem Ş. de yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar ekiplerce kentteki hastanelere götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.