Jandarma’dan içki operasyonu

ASAYİŞ 31.12.2018 - 20:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2030+ kez okundu.
 

Jandarma’dan içki operasyonu

Ordu İl Jandarma Komutanlığı’nca gerçekleştirilen “Türkiye Güven ve Huzur Uygulaması” kapsamında Akkuş’ta 70 litre kaçak,37 litre sahte içki ele geçirildi.
Ordu Valiliği’nden “Türkiye Güven ve Huzur Uygulaması”na ilişkin yapılan açıklamada, “Ordu İl Jandarma Komutanlığınca 29 Aralık 2018 tarihinde; 09.00-23.00 saatleri arasında; kamu düzeninin sağlanması, güven ve huzur ortamının devamlılığı için “Türkiye Güven ve Huzur Uygulaması” icra edilmiştir. Uygulama neticesinde; 3 bin 751 şahıs sorgulanmış, çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalanmış, 1 şahıs tutuklanmış, 1 kurusıkı tabanca ele geçirilmiş, 2 işyeri hakkında 2 bin 184 lira idari para cezası uygulanmış, bin 994 araç kontrol edilmiş, 23 araca 7 bin 195 TL cezai işlem uygulanmış ve 6 araç trafikten men edilmiştir.” denildi. -Akkuş’ta içki operasyonu- Açıklamada ayrıca, uygulama kapsamında Akkuş ilçesinde kaçak ve sahte içki operasyonu gerçekleştirildiği belirtilerek, şu bilgilere yer verildi: “Akkuş İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Akkuş-Gökçebayır Mahallesi Akkuş-Niksar karayolunda bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde, 70,7 litre kaçak viski, 37 litre sahte rakı ele geçirilmiş olup, konu ile ilgili Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilerek 2 şüpheli hakkında yasal işlem yapılmıştır. Jandarma sorumluluk bölgesinde aranan şahısların yakalanması, kaçak/sahte alkollü içki satışı yapılan eğlence yerleri ile marketlerin kontrol faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir.”
Ordu İl Jandarma Komutanlığı’nca gerçekleştirilen “Türkiye Güven ve Huzur Uygulaması” kapsamında Akkuş’ta 70 litre kaçak,37 litre sahte içki ele geçirildi.

Ordu Valiliği’nden “Türkiye Güven ve Huzur Uygulaması”na ilişkin yapılan açıklamada, “Ordu İl Jandarma Komutanlığınca 29 Aralık 2018 tarihinde; 09.00-23.00 saatleri arasında; kamu düzeninin sağlanması, güven ve huzur ortamının devamlılığı için “Türkiye Güven ve Huzur Uygulaması” icra edilmiştir. Uygulama neticesinde; 3 bin 751 şahıs sorgulanmış, çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalanmış, 1 şahıs tutuklanmış, 1 kurusıkı tabanca ele geçirilmiş, 2 işyeri hakkında 2 bin 184 lira idari para cezası uygulanmış, bin 994 araç kontrol edilmiş, 23 araca 7 bin 195 TL cezai işlem uygulanmış ve 6 araç trafikten men edilmiştir.” denildi.

-Akkuş’ta içki operasyonu-

Açıklamada ayrıca, uygulama kapsamında Akkuş ilçesinde kaçak ve sahte içki operasyonu gerçekleştirildiği belirtilerek, şu bilgilere yer verildi:

“Akkuş İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Akkuş-Gökçebayır Mahallesi Akkuş-Niksar karayolunda bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde, 70,7 litre kaçak viski, 37 litre sahte rakı ele geçirilmiş olup, konu ile ilgili Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilerek 2 şüpheli hakkında yasal işlem yapılmıştır. Jandarma sorumluluk bölgesinde aranan şahısların yakalanması, kaçak/sahte alkollü içki satışı yapılan eğlence yerleri ile marketlerin kontrol faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.