İsa Ünel güven tazeledi

BÖLGE GÜNDEMİ 07.10.2018 - 00:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1944+ kez okundu.
 

İsa Ünel güven tazeledi

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim BİR-SEN), Ünye İlçe Başkanı’nı seçmek üzere sandık başına gitti.
Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim BİR-SEN), Ünye İlçe Başkanı’nı seçmek üzere sandık başına gitti. İki adayın yarıştığı kongrede mevcut Başkan İsa Ünel yeniden başkan seçilerek ikinci dönemine başladı. Ünye’nin en büyük eğitim sendikası olan Eğitim BİR-SEN, yeni başkanını seçmek üzere 6 Ekim 2018 Cumartesi günü sandık başına gitti. Kongrede mevcut Başkan İsa Ünel ile Muammer Öztürk listeleriyle seçime girdi. Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kurulan 3 sandıkta sabah 08.00’de başlayan oy verme işlemi akşam 17.00’da sona erdi. İsa Ünel  306 oy alırken, Muammer Öztürk ise 265 oy aldı. İsa Ünel başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri Sema Gül, Osman Genç, Abdulkadir Şimşek, İbrahim Elibolca, Kemal Türk ve Ali Sözeri’den oluştu. İsa Ünel, kendini göreve yeniden layık görerek destek olan sendika üyelerine teşekkür ederek, şunları söyledi:    “Eğitim Bir-Sen olarak demokrasi şölenimiz muhteşem geçti. Yapılan seçimde aslında hiç kimse kaybetmedi. Diğer arkadaşlarımızı da biz kutluyoruz, çok iyi mücadele ettiler. Aam seçim sonucunda üyelerimiz görevi bize verdi. Seçim sonucu ben 306, Muammer Öztürk 265 oy aldı. Hayırlara vesile olsun. Tüm üyelerimizin demokrasi bayramı hayırlı olsun.”   Ünel açıklamasında, “Yeni dönemdeki hedefimiz ise Sendikamızı zirvelere çıkardık, Bunu daha yükseklere yeni ufuklara çıkarmak. Şuanda 817 olan üye sayımızı bin 250 olarak hedefliyoruz. İnşallah bütün seçimlerde ve faaliyetlerde ön plana çıkmak istiyoruz. Ünye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak hakkı olduğunu düşünüyoruz. Bundan sonra daha aktif ve daha gayretli bir sendika olacağız” dedi.
Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim BİR-SEN), Ünye İlçe Başkanı’nı seçmek üzere sandık başına gitti.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim BİR-SEN), Ünye İlçe Başkanı’nı seçmek üzere sandık başına gitti. İki adayın yarıştığı kongrede mevcut Başkan İsa Ünel yeniden başkan seçilerek ikinci dönemine başladı.

Ünye’nin en büyük eğitim sendikası olan Eğitim BİR-SEN, yeni başkanını seçmek üzere 6 Ekim 2018 Cumartesi günü sandık başına gitti. Kongrede mevcut Başkan İsa Ünel ile Muammer Öztürk listeleriyle seçime girdi.

Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kurulan 3 sandıkta sabah 08.00’de başlayan oy verme işlemi akşam 17.00’da sona erdi. İsa Ünel  306 oy alırken, Muammer Öztürk ise 265 oy aldı.

İsa Ünel başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri Sema Gül, Osman Genç, Abdulkadir Şimşek, İbrahim Elibolca, Kemal Türk ve Ali Sözeri’den oluştu.

İsa Ünel, kendini göreve yeniden layık görerek destek olan sendika üyelerine teşekkür ederek, şunları söyledi: 

 

“Eğitim Bir-Sen olarak demokrasi şölenimiz muhteşem geçti. Yapılan seçimde aslında hiç kimse kaybetmedi. Diğer arkadaşlarımızı da biz kutluyoruz, çok iyi mücadele ettiler. Aam seçim sonucunda üyelerimiz görevi bize verdi. Seçim sonucu ben 306, Muammer Öztürk 265 oy aldı. Hayırlara vesile olsun. Tüm üyelerimizin demokrasi bayramı hayırlı olsun.”

 

Ünel açıklamasında, “Yeni dönemdeki hedefimiz ise Sendikamızı zirvelere çıkardık, Bunu daha yükseklere yeni ufuklara çıkarmak. Şuanda 817 olan üye sayımızı bin 250 olarak hedefliyoruz. İnşallah bütün seçimlerde ve faaliyetlerde ön plana çıkmak istiyoruz. Ünye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak hakkı olduğunu düşünüyoruz. Bundan sonra daha aktif ve daha gayretli bir sendika olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.