İhtiyaroğlu, ” Takım Olgusunu Yeni Yeni Oluşturuyoruz”

SPOR (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 07.03.2019 - 15:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1844+ kez okundu.
 

İhtiyaroğlu, ” Takım Olgusunu Yeni Yeni Oluşturuyoruz”

Ünye 1957 Spor Sportif Direktörü Orhan İhtiyaroğlu 10 Mart Pazar günü Safranbolu Belediyespor ile oynanacak karşılaşma öncesi takımın genel durumuyla ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu.
Tam kadro olarak Safranbolu Belediyespor maçına hazırlıkların devam ettiğini belirten İhtiyaroğlu, yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen yeniden bir takım olgusu yarattıklarını belirtti. Kalan 6 maçı en iyi şekilde değerlendirip sezonu güzel bir yerde noktalamak istediklerini belirten İhtiyaroğlu açıklamasında şunları ifade etti; Ünye 1957 Spor Sportif Direktörü Orhan İhtiyaroğlu: “Yozgatspor maçında mağlup olduk ancak maçın üzüntüsünü üzerimizden çabuk atarak önümüzdeki maçlara odaklandık. Geçen hafta bay geçtik ve o arayı sakatlıkları olan arkadaşlarımızın tedavisi için kullandık. Bu süre bize olumlu yansıdı ve şuanda takım olarak bir eksiğimiz yok. Tam kadro olarak çalışmalara devam ediyoruz ve kalan son 6 maçı en iyi şekilde değerlendirip sezonu tamamlamak istiyoruz. Takım Olgusunu Yeni Yeni Oluşturuyoruz Ünyespor’u yakından takip edenler bu zamana kadar yaşananların farkındadır. İkinci yarı ilk yarıdaki kadromuzdan 3 tane futbolcumuz var. Neredeyse bütün takımı yeniden oluşturduk ve bu oluşan takımınla da futbolun kendine has olan handikaplarını yaşadık. Her maçta yeni yeni oyuncular dahil ettik ve bu zamana kadar hiç aynı 11 ile sahaya çıkamadık. Yani takım olgusunu şuana kadar oluşturamadık. Ancak takımımız belli bir düzeye ve seviyeye geldi ve bundan sonra oynayacağımız maçlar itibariyle takım olgusunu yakalayacağız. Kalan Maçlarımızı En İyi Şekilde Değerlendireceğiz Yaşadığımız bir çok olumsuzluğa rağmen bulunduğumuz nokta itibariyle bizler umutsuz değiliz. Bizim amacımız ligi en iyi yerde bitirip en azından Ordu takımının üzerinde ligi bitirmektir. Bu hafta rakibimiz bay olacak ve biz maçımızı kazandığımız zaman puan farkı 5 olacaktır. Maçın büyüğü küçüğü olmaz ancak onlar daha zorlu rakiplerle oynayacaklar. Biz kalan 6 maçımızı en iyi şekilde değerlendirip sezonu en iyi yerde noktalamak istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.
Ünye 1957 Spor Sportif Direktörü Orhan İhtiyaroğlu 10 Mart Pazar günü Safranbolu Belediyespor ile oynanacak karşılaşma öncesi takımın genel durumuyla ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Tam kadro olarak Safranbolu Belediyespor maçına hazırlıkların devam ettiğini belirten İhtiyaroğlu, yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen yeniden bir takım olgusu yarattıklarını belirtti.

Kalan 6 maçı en iyi şekilde değerlendirip sezonu güzel bir yerde noktalamak istediklerini belirten İhtiyaroğlu açıklamasında şunları ifade etti;

Ünye 1957 Spor Sportif Direktörü Orhan İhtiyaroğlu: “Yozgatspor maçında mağlup olduk ancak maçın üzüntüsünü üzerimizden çabuk atarak önümüzdeki maçlara odaklandık. Geçen hafta bay geçtik ve o arayı sakatlıkları olan arkadaşlarımızın tedavisi için kullandık. Bu süre bize olumlu yansıdı ve şuanda takım olarak bir eksiğimiz yok. Tam kadro olarak çalışmalara devam ediyoruz ve kalan son 6 maçı en iyi şekilde değerlendirip sezonu tamamlamak istiyoruz.

Takım Olgusunu Yeni Yeni Oluşturuyoruz

Ünyespor’u yakından takip edenler bu zamana kadar yaşananların farkındadır. İkinci yarı ilk yarıdaki kadromuzdan 3 tane futbolcumuz var. Neredeyse bütün takımı yeniden oluşturduk ve bu oluşan takımınla da futbolun kendine has olan handikaplarını yaşadık. Her maçta yeni yeni oyuncular dahil ettik ve bu zamana kadar hiç aynı 11 ile sahaya çıkamadık. Yani takım olgusunu şuana kadar oluşturamadık. Ancak takımımız belli bir düzeye ve seviyeye geldi ve bundan sonra oynayacağımız maçlar itibariyle takım olgusunu yakalayacağız.

Kalan Maçlarımızı En İyi Şekilde Değerlendireceğiz

Yaşadığımız bir çok olumsuzluğa rağmen bulunduğumuz nokta itibariyle bizler umutsuz değiliz. Bizim amacımız ligi en iyi yerde bitirip en azından Ordu takımının üzerinde ligi bitirmektir. Bu hafta rakibimiz bay olacak ve biz maçımızı kazandığımız zaman puan farkı 5 olacaktır. Maçın büyüğü küçüğü olmaz ancak onlar daha zorlu rakiplerle oynayacaklar. Biz kalan 6 maçımızı en iyi şekilde değerlendirip sezonu en iyi yerde noktalamak istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.