İbrahim Yıldız motosiklet kazasında yaşamını yitirdi

ASAYİŞ 07.11.2018 - 22:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1274+ kez okundu.
 

İbrahim Yıldız motosiklet kazasında yaşamını yitirdi

Ordulu motor yarışçısı İbrahim Yıldız(29) motosikletiyle geçirdiği kazada yaşamını kaybetti.
Motor yarışlarında birçok derecesi bulunan Ordu Aybastılı İbrahim Yıldız dün gece kendi kullandığı motor ile İstanbul’da kaza geçirdi. E-5 Küçükçekmece mevkiinde meydana gelen kazada sürücü İbrahim Yıldız ile motosiklette bulunan Zeki K. Yere savruldu. İbrahim Yıldız olay yerinde yaşamını yitirdi. Zeki K ise ağır yaralandı. İbrahim Yıldız’ın Aybastı Esenli Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu bildirildi.
Ordulu motor yarışçısı İbrahim Yıldız(29) motosikletiyle geçirdiği kazada yaşamını kaybetti.

Motor yarışlarında birçok derecesi bulunan Ordu Aybastılı İbrahim Yıldız dün gece kendi kullandığı motor ile İstanbul’da kaza geçirdi.

E-5 Küçükçekmece mevkiinde meydana gelen kazada sürücü İbrahim Yıldız ile motosiklette bulunan Zeki K. Yere savruldu. İbrahim Yıldız olay yerinde yaşamını yitirdi. Zeki K ise ağır yaralandı.

İbrahim Yıldız’ın Aybastı Esenli Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.