Her Şey Çocuklarımız İçin

YAŞAM 15.11.2020 - 13:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1658+ kez okundu.
 

Her Şey Çocuklarımız İçin

Çocuklarımızın hayatında oyunun ve oyun alanlarının güvenliğinin vazgeçilmez olduğu bilinciyle hareket eden Altınordu Belediyemiz ekipleri şehrimizde bulunan parklarımızı ve çocuk oyun gruplarını temiz güvenli ve steril halde tutmak için özverili bir çalışma yürütüyor.
  Altınordu Belediyesi olarak şehrimizde bulunan parkların ve oyun alanlarının ülkemizin ve milletimizin yarınları olan çocuklarımızın hayal güçlerini harekete geçiren, meraklarını tetikleyen, diğer çocuklarla oynamasına imkân veren, fiziksel aktivitelerini destekleyen güvenli alanlar olarak hizmet vermesi noktasında kesintisiz bir çalışma yürütüyoruz. Belediyemiz park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerince yeşil alan ve parkların ve parklarda bulunan oyun gruplarının bakım onarımları yapılırken diğer taraftan içerisinde bulunduğumuz pandemi koşulları da dikkate alınarak Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce de periyodik olarak parklarımız köşe bucak köpüklü yıkamayla temizleniyor. Aynı zamanda çocuklarımızın keyifle oyunlarını oynadıkları tüm oyun grupları detaylı bir şekilde temizlenip dezenfekte edilerek steril hale getiriliyor. Şehrimiz genelinde bulunan parklar ve yeşil alanlarda ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kesintisiz sürüyor.      Altınordu Belediyesi  
Çocuklarımızın hayatında oyunun ve oyun alanlarının güvenliğinin vazgeçilmez olduğu bilinciyle hareket eden Altınordu Belediyemiz ekipleri şehrimizde bulunan parklarımızı ve çocuk oyun gruplarını temiz güvenli ve steril halde tutmak için özverili bir çalışma yürütüyor.

 

Altınordu Belediyesi olarak şehrimizde bulunan parkların ve oyun alanlarının ülkemizin ve milletimizin yarınları olan çocuklarımızın hayal güçlerini harekete geçiren, meraklarını tetikleyen, diğer çocuklarla oynamasına imkân veren, fiziksel aktivitelerini destekleyen güvenli alanlar olarak hizmet vermesi noktasında kesintisiz bir çalışma yürütüyoruz.

Belediyemiz park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerince yeşil alan ve parkların ve parklarda bulunan oyun gruplarının bakım onarımları yapılırken diğer taraftan içerisinde bulunduğumuz pandemi koşulları da dikkate alınarak Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce de periyodik olarak parklarımız köşe bucak köpüklü yıkamayla temizleniyor. Aynı zamanda çocuklarımızın keyifle oyunlarını oynadıkları tüm oyun grupları detaylı bir şekilde temizlenip dezenfekte edilerek steril hale getiriliyor.

Şehrimiz genelinde bulunan parklar ve yeşil alanlarda ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kesintisiz sürüyor. 

 

 

Altınordu Belediyesi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.