Hedef Sporcu Ordu’su

SPOR 08.10.2020 - 12:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2138+ kez okundu.
 

Hedef Sporcu Ordu’su

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spora ve sporcuya yaptığı yatırımlar sürüyor. 10 farklı branşta, 480 sporcusuyla elde ettiği, ulusal ve uluslararası başarılarla adından söz ettiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, toplumun her kesimini sporla buluşturmak için 19 ilçeyi, 19 spor sahasıyla buluşturuyor.
Ordu’da, altyapı, yol, su, sosyal ve kültürel birçok yatırımı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya yaptığı yatırımlarla da adından söz ettiriyor. Spor Kulübü bünyesinde oluşturulan 10 farklı branşa destek veren Büyükşehir Belediyesi, toplumun her kesimini sporla buluşturmak için ilçeleri spor sahalarıyla donatıyor. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından başlayan çalışmalar sonrası, 5 ilçede oluşturulan çok amaçlı spor sahaları hizmete sokuldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sağlıklı nesiller için spor yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirtti.       19 İLÇEDE SPOR SAHALARI KURULACAK       Spora olan yatırımın geleceğe yapıldığına dikkat çeken Başkan Güler, “Çocuklarımızın boş vakitlerini televizyon ve bilgisayar başında değil, spor sahalarında geçirmelerini istiyoruz.  Bunun için de spor yatırımlarına ağırlık veriyoruz. Ulubey, Mesudiye, Kabataş, Aybastı ve Perşembe ilçelerimizde oluşturduğumuz çok amaçlı spor sahalarını hizmete soktuk. Kumru ve Gürgentepe ilçelerimizde çalışmalar sürüyor. Yıl sonuna kadar, Korgan, Fatsa ve Gülyalı ilçelerimizin spor sahalarını da tamamlayacağız. Belirlenen programa göre, ilimizde spor sahası olmayan ilçe bırakmayacağız.” dedi.       10 FARKLI BRANŞDA 480 SPORCU       Büyükşehir Belediyesi olarak farklı spor branşlarında da sporcular yetiştirdiklerini vurgulayan Başkan Güler, “ Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’müz bünyesinde, Kick Boks, Taekvondo, Güreş, Judo, Boks, Satranç, Türkiye Süper Ligi’nde mücadelede eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Bedensel Engelli Yüzme, bedensel Engelli Taekwondo ve İşitme Engelli Güreş takımlarımızda 480 sporcumuz bulunuyor. Ayrıca deniz sporuna yönelik Kano ve Yelkende tesisleşme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem ilçelerimizdeki spor sahaları hem de spor kulübümüz bünyesinde yetişecek sporcularla, Ordu’muzun sporcu fabrikası olmasını sağlayacağız” diye konuştu. 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spora ve sporcuya yaptığı yatırımlar sürüyor. 10 farklı branşta, 480 sporcusuyla elde ettiği, ulusal ve uluslararası başarılarla adından söz ettiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, toplumun her kesimini sporla buluşturmak için 19 ilçeyi, 19 spor sahasıyla buluşturuyor.

Ordu’da, altyapı, yol, su, sosyal ve kültürel birçok yatırımı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya yaptığı yatırımlarla da adından söz ettiriyor. Spor Kulübü bünyesinde oluşturulan 10 farklı branşa destek veren Büyükşehir Belediyesi, toplumun her kesimini sporla buluşturmak için ilçeleri spor sahalarıyla donatıyor. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından başlayan çalışmalar sonrası, 5 ilçede oluşturulan çok amaçlı spor sahaları hizmete sokuldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sağlıklı nesiller için spor yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirtti.

 

 

 

19 İLÇEDE SPOR SAHALARI KURULACAK

 

 

 

Spora olan yatırımın geleceğe yapıldığına dikkat çeken Başkan Güler, “Çocuklarımızın boş vakitlerini televizyon ve bilgisayar başında değil, spor sahalarında geçirmelerini istiyoruz.  Bunun için de spor yatırımlarına ağırlık veriyoruz. Ulubey, Mesudiye, Kabataş, Aybastı ve Perşembe ilçelerimizde oluşturduğumuz çok amaçlı spor sahalarını hizmete soktuk. Kumru ve Gürgentepe ilçelerimizde çalışmalar sürüyor. Yıl sonuna kadar, Korgan, Fatsa ve Gülyalı ilçelerimizin spor sahalarını da tamamlayacağız. Belirlenen programa göre, ilimizde spor sahası olmayan ilçe bırakmayacağız.” dedi.

 

 

 

10 FARKLI BRANŞDA 480 SPORCU

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi olarak farklı spor branşlarında da sporcular yetiştirdiklerini vurgulayan Başkan Güler, “ Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’müz bünyesinde, Kick Boks, Taekvondo, Güreş, Judo, Boks, Satranç, Türkiye Süper Ligi’nde mücadelede eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Bedensel Engelli Yüzme, bedensel Engelli Taekwondo ve İşitme Engelli Güreş takımlarımızda 480 sporcumuz bulunuyor. Ayrıca deniz sporuna yönelik Kano ve Yelkende tesisleşme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem ilçelerimizdeki spor sahaları hem de spor kulübümüz bünyesinde yetişecek sporcularla, Ordu’muzun sporcu fabrikası olmasını sağlayacağız” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.