Havalanı Arazisi için Güzel Haber Geldi

BÖLGE GÜNDEMİ 03.04.2018 - 22:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2370+ kez okundu.
 

Havalanı Arazisi için Güzel Haber Geldi

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Üniversiteye tahsis edilen Havaalanı arazisinde ilk kazmanın bu yıl vurulacağını söyledi.
Ünye Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Gündem maddelerine geçmeden önce söz alan Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Ünye Havalimanı’nın üniversite için kesin tahsisinin yapıldığını ve 2018 yılı içerisinde ilk kazmanın vurulacağını belirten Başkan Çamyar, “Havalimanının uzun süredir yaptığımız çalışmayla ön tahsis işlemi bitirilmişti. Kesin tahsis işlemimiz de bitirilmiş oldu Ünye’mize hayırlı uğurlu olsun. Çok zorlu bir süreci burada idare etmiş olduk Türk Hava Kurumu’ndan tahsisin iptali ve üniversiteye gönderilmesiyle alakalı, Ordu Üniversitesi Rektörüyle yapmış olduğumuz görüşmede kısa süre içerisin de proje ihalesine çıkılacağını, bu yıl içersinde temel atmayı gerçekleştireceğini bize ifade etti.” diye konuştu.   
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Üniversiteye tahsis edilen Havaalanı arazisinde ilk kazmanın bu yıl vurulacağını söyledi.

Ünye Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Gündem maddelerine geçmeden önce söz alan Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ünye Havalimanı’nın üniversite için kesin tahsisinin yapıldığını ve 2018 yılı içerisinde ilk kazmanın vurulacağını belirten Başkan Çamyar, “Havalimanının uzun süredir yaptığımız çalışmayla ön tahsis işlemi bitirilmişti. Kesin tahsis işlemimiz de bitirilmiş oldu Ünye’mize hayırlı uğurlu olsun. Çok zorlu bir süreci burada idare etmiş olduk Türk Hava Kurumu’ndan tahsisin iptali ve üniversiteye gönderilmesiyle alakalı, Ordu Üniversitesi Rektörüyle yapmış olduğumuz görüşmede kısa süre içerisin de proje ihalesine çıkılacağını, bu yıl içersinde temel atmayı gerçekleştireceğini bize ifade etti.” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.