Göletlerin Kapasitesi Artırılıyor

BÖLGE GÜNDEMİ 08.11.2020 - 20:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1275+ kez okundu.
 

Göletlerin Kapasitesi Artırılıyor

Aybastı İlçesinin Su Problemi Çözülüyor
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) içme suyu depolama kapasitelerinin artırılması için sürdürdüğü çalışmalara Aybastı ilçesinde devam ediyor.   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile il genelinde sıkı bir altyapı çalışması yürüten OSKİ Genel Müdürlüğü hem ilçe merkezlerinde hem de kırsal mahallelerde içme suyu faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.   “AYBASTI KESİNTİSİZ SUYA KAVUŞACAK”   OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Aybastı ilçesi Kızılot mevkiinde bulunan göletin kapasitesinin artırılması için başlatılan çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Genel Müdür Us, “2020 yılında en ciddi kuraklık yaşayan bölgemizdeki su rezervini artırılması için başlattığımız çalışmalar hızlı şekilde devam ediyor” dedi. OSKİ Genel Müdürü Murat Us yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi: “ Aybastı ilçemize içme suyu temin edilen göletin kapasitesinin özellikle kurak dönemlerde yetersiz kaldığını tespit ettik. Gölet’in gövdesini 1,5 metre daha yükselterek depolama kapasitesini 30.000 m3 artırdık. Bu sayede geçtiğimiz dönemde yaşanan su sıkıntısının önüne geçmiş olacağız. Buna benzer çalışmalarımızı 19 ilçemizde yaparak hem alternatif içme suyu kaynakları hem de rezervlerin artırılması için çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu.
Aybastı İlçesinin Su Problemi Çözülüyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) içme suyu depolama kapasitelerinin artırılması için sürdürdüğü çalışmalara Aybastı ilçesinde devam ediyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile il genelinde sıkı bir altyapı çalışması yürüten OSKİ Genel Müdürlüğü hem ilçe merkezlerinde hem de kırsal mahallelerde içme suyu faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

 

“AYBASTI KESİNTİSİZ SUYA KAVUŞACAK”

 

OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Aybastı ilçesi Kızılot mevkiinde bulunan göletin kapasitesinin artırılması için başlatılan çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Genel Müdür Us, “2020 yılında en ciddi kuraklık yaşayan bölgemizdeki su rezervini artırılması için başlattığımız çalışmalar hızlı şekilde devam ediyor” dedi.

OSKİ Genel Müdürü Murat Us yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi: “ Aybastı ilçemize içme suyu temin edilen göletin kapasitesinin özellikle kurak dönemlerde yetersiz kaldığını tespit ettik. Gölet’in gövdesini 1,5 metre daha yükselterek depolama kapasitesini 30.000 m3 artırdık. Bu sayede geçtiğimiz dönemde yaşanan su sıkıntısının önüne geçmiş olacağız. Buna benzer çalışmalarımızı 19 ilçemizde yaparak hem alternatif içme suyu kaynakları hem de rezervlerin artırılması için çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.