Fatsa'da Pat Pat Kazası: 3 Yaralı

ASAYİŞ 18.08.2020 - 11:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2471+ kez okundu.
 

Fatsa'da Pat Pat Kazası: 3 Yaralı

Fatsa'da bölgede ‘patpat’ olarak adlandırılan tarım aracının köprüden uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
  Kaza, ilçeye bağlı İslamdağ Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede patpat olarak adlandırılan Hüseyin E. idaresindeki tarım aracı, sürücüsünün kontrolünden çıkarak 20 metrelik köprüden aşağıya yuvarlandı. Kazada sürücü ile birlikte Şule ve Eray E. yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıları bulundukları yerden alarak, Fatsa Devlet Hastanesine kaldırdı. Kazayla alakalı soruşturma başlatıldı. 
Fatsa'da bölgede ‘patpat’ olarak adlandırılan tarım aracının köprüden uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

 

Kaza, ilçeye bağlı İslamdağ Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede patpat olarak adlandırılan Hüseyin E. idaresindeki tarım aracı, sürücüsünün kontrolünden çıkarak 20 metrelik köprüden aşağıya yuvarlandı. Kazada sürücü ile birlikte Şule ve Eray E. yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıları bulundukları yerden alarak, Fatsa Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kazayla alakalı soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.