Fatsa Belediyespor'un yeni Başkanı Eroğlu

SPOR 27.09.2018 - 16:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1496+ kez okundu.
 

Fatsa Belediyespor'un yeni Başkanı Eroğlu

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fatsa Belediyespor’un yeni Başkanı Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu oldu.
Fatsa Belediyespor Başkanı İbrahim Eroğlu, Fatsa Belediyespor'da başarılı sonuçlara imza atacaklarını söyledi. Fatsa’yı temsil edecek önemli isimlerle yönetimde görev aldıklarını vurgulayan Başkan Eroğlu, şunları söyledi: “Öncelikle ben ve yönetim kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Sancılı bir dönem geçiriyor takımımız ve bu dönemde ligde istediğimiz sonuçları alamadık. Sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve iş adamlarımızdan oluşan bir yeni yönetimi oluşturduk. Fatsa için herkes elini taşın altına koydu. Hepsine çok teşekkür ediyorum. 150 bin nüfuslu Fatsa'yı temsil edecek önemli isimler yönetimimizde yer aldı. Bundan önceki başarılı yönetimimize de 18 yıl aradan sonra takımı 3. Lig'e çıkarttığı için minnettarız. Fatsa Belediyespor camiamız rahat olsun. Takımımız hak ettiği yerde en kısa zamanda olacaktır.”  
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fatsa Belediyespor’un yeni Başkanı Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu oldu.

Fatsa Belediyespor Başkanı İbrahim Eroğlu, Fatsa Belediyespor'da başarılı sonuçlara imza atacaklarını söyledi.

Fatsa’yı temsil edecek önemli isimlerle yönetimde görev aldıklarını vurgulayan Başkan Eroğlu, şunları söyledi:

“Öncelikle ben ve yönetim kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Sancılı bir dönem geçiriyor takımımız ve bu dönemde ligde istediğimiz sonuçları alamadık. Sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve iş adamlarımızdan oluşan bir yeni yönetimi oluşturduk. Fatsa için herkes elini taşın altına koydu. Hepsine çok teşekkür ediyorum. 150 bin nüfuslu Fatsa'yı temsil edecek önemli isimler yönetimimizde yer aldı. Bundan önceki başarılı yönetimimize de 18 yıl aradan sonra takımı 3. Lig'e çıkarttığı için minnettarız. Fatsa Belediyespor camiamız rahat olsun. Takımımız hak ettiği yerde en kısa zamanda olacaktır.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.