Fatih Evli de istifa etti

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.09.2018 - 15:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1687+ kez okundu.
 

Fatih Evli de istifa etti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın istifasının ardından Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli de istifa etti.
AK Parti’de sıcak günler yaşanıyor. Salı günü Bükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın istifasından sonra dün de Altınordu Belediyesi’nden istifa haberi geldi. Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli, odasını toplayarak istifa etti. Fatih Evli’nin henüz resmiyete konulan istifa dilekçesi bulunmazken, belediye meclis üyesi olarak görevine devam edeceği öğrenildi. Fatih Evli kimdir? 29.05.1985 tarihinde Ordu ili Kabadüz ilçesi doğumludur. İlkokul, Ortaokul, Lise eğitimini Altınordu ilçesinde tamamlamıştır. 2009 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun olmuştur. Mesleki hayatına mimar olarak devam ederken, diğer taraftan Ticaret Odası Meclis üyeliği görevi yapmıştır. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinden sonra Altınordu Belediyesi Meclis Üyeliği görevine başlamıştır. Daha sonra Altınordu Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın istifasının ardından Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli de istifa etti.

AK Parti’de sıcak günler yaşanıyor. Salı günü Bükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın istifasından sonra dün de Altınordu Belediyesi’nden istifa haberi geldi. Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli, odasını toplayarak istifa etti. Fatih Evli’nin henüz resmiyete konulan istifa dilekçesi bulunmazken, belediye meclis üyesi olarak görevine devam edeceği öğrenildi.

Fatih Evli kimdir?

29.05.1985 tarihinde Ordu ili Kabadüz ilçesi doğumludur. İlkokul, Ortaokul, Lise eğitimini Altınordu ilçesinde tamamlamıştır. 2009 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun olmuştur. Mesleki hayatına mimar olarak devam ederken, diğer taraftan Ticaret Odası Meclis üyeliği görevi yapmıştır.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinden sonra Altınordu Belediyesi Meclis Üyeliği görevine başlamıştır. Daha sonra Altınordu Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.