Dolmuştan Servise Minibüsten Taksiye Zam Geldi

BÖLGE GÜNDEMİ 08.06.2020 - 13:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2402+ kez okundu.
 

Dolmuştan Servise Minibüsten Taksiye Zam Geldi

Ordu’da toplu taşımaya toplu zam. Geçtiğimiz hafta Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UMKE) toplantısında Ordu genelindeki tüm taşıma ücretlerine zam kararı çıktı.
Buna göre 19 ilçenin tamamında tüm ulaşım ücretlerine yüzde 10 ila 20 arasında zam kararı çıktı. Zamlar, J Plakalı Toplu Taşıma araçlarının yanı sıra M plakalı Köy Minibüslerine, S plakalı Öğrenci Servisi ve diğer servis araçları ile T plakalı taksilerde uygulanacak.     Altınordu’da Toplu taşıma ücretlerinin tam yolcu 3 lira 25 kuruş, 60 ve 65 yaş aralığı 3 lira, kartsız girişlerde 4 lira 25 kuruş, öğrenci ücretlerinin ise 2 lira 15 kuruş olacağı öğrenildi. UMKE toplantısında alınan zam kararının Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in onayına kaldığı ve Başkan Güler’in onayından sonra yürürlüğe gireceği öğrenildi.   Altınordu’da halen toplu taşımada halen tam bilet 2 lira 75 kuruş, öğrenci 1 lira 90 kuruş, kartsız girişlerde ise 3 lira 50 kuruş ödeniyordu.
Ordu’da toplu taşımaya toplu zam. Geçtiğimiz hafta Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UMKE) toplantısında Ordu genelindeki tüm taşıma ücretlerine zam kararı çıktı.

Buna göre 19 ilçenin tamamında tüm ulaşım ücretlerine yüzde 10 ila 20 arasında zam kararı çıktı. Zamlar, J Plakalı Toplu Taşıma araçlarının yanı sıra M plakalı Köy Minibüslerine, S plakalı Öğrenci Servisi ve diğer servis araçları ile T plakalı taksilerde uygulanacak.

 

 

Altınordu’da Toplu taşıma ücretlerinin tam yolcu 3 lira 25 kuruş, 60 ve 65 yaş aralığı 3 lira, kartsız girişlerde 4 lira 25 kuruş, öğrenci ücretlerinin ise 2 lira 15 kuruş olacağı öğrenildi. UMKE toplantısında alınan zam kararının Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in onayına kaldığı ve Başkan Güler’in onayından sonra yürürlüğe gireceği öğrenildi.

 

Altınordu’da halen toplu taşımada halen tam bilet 2 lira 75 kuruş, öğrenci 1 lira 90 kuruş, kartsız girişlerde ise 3 lira 50 kuruş ödeniyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.