Doğalgaz Onarım Çalışması Sürüyor

BÖLGE GÜNDEMİ 02.02.2020 - 12:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1416+ kez okundu.
 

Doğalgaz Onarım Çalışması Sürüyor

Ünye’de dün meydana gelen doğalgaz hattındaki patlamanın ardından BOTAŞ ekipleri hattın onarım çalışmalarına başladı.
Mavi Akım üzerinden Çarşamba’dan ülkemize giriş yapan doğalgaz hattı Ünye ve Fatsa ilçelerinin de gaz ihtiyacını karşılıyor. Ünye’nin Yazkonağı Mahallesi’nden geçen hatta meydana gelen patlama nedeniyle Fatsa ilçesine doğalgaz verilemedi. Yapılan açıklamada gaz kesintisinin bir gün süreceği ifade edilirken BOTAŞ görevlileri hattın onarım çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Dünden bu yana devam eden onarım çalışmaları neticesinde, edinilen bilgiye göre bugün saat 19.00 gibi Fatsa’ya gaz verilecek.
Ünye’de dün meydana gelen doğalgaz hattındaki patlamanın ardından BOTAŞ ekipleri hattın onarım çalışmalarına başladı.

Mavi Akım üzerinden Çarşamba’dan ülkemize giriş yapan doğalgaz hattı Ünye ve Fatsa ilçelerinin de gaz ihtiyacını karşılıyor. Ünye’nin Yazkonağı Mahallesi’nden geçen hatta meydana gelen patlama nedeniyle Fatsa ilçesine doğalgaz verilemedi. Yapılan açıklamada gaz kesintisinin bir gün süreceği ifade edilirken BOTAŞ görevlileri hattın onarım çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Dünden bu yana devam eden onarım çalışmaları neticesinde, edinilen bilgiye göre bugün saat 19.00 gibi Fatsa’ya gaz verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.