Dizi için Ordu'ya yerleşecek

YAŞAM 17.07.2019 - 12:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1240+ kez okundu.
 

Dizi için Ordu'ya yerleşecek

Karadeniz dizilerine bir yenisi daha ekleniyor.
Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Süreç Film’in yeni sezon için Ordu’da çekeceği “Kuzey Yıldızı” adlı dizinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner oldu . Mert Kılıç’la evli olan güzel oyuncu, dizinin çekimleri için bir süreliğine Ordu’ya yerleşecek. Şimdilerde ev arayışında olan Güner, iki düşman ailenin hikayesinin anlatılacağı dizi için Ağustos ayında kamera karşısına geçecek.
Karadeniz dizilerine bir yenisi daha ekleniyor.

Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Süreç Film’in yeni sezon için Ordu’da çekeceği “Kuzey Yıldızı” adlı dizinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner oldu .
Mert Kılıç’la evli olan güzel oyuncu, dizinin çekimleri için bir süreliğine Ordu’ya yerleşecek. Şimdilerde ev arayışında olan Güner, iki düşman ailenin hikayesinin anlatılacağı dizi için Ağustos ayında kamera karşısına geçecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.