Coronavirüsü yenen Kabacı ailesi çifte bayram sevinci yaşadı

BÖLGE GÜNDEMİ 26.04.2020 - 22:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1652+ kez okundu.
 

Coronavirüsü yenen Kabacı ailesi çifte bayram sevinci yaşadı

Kabacı ailesi çifte bayram sevinci yaşadı.
 Fatsa Hacer Yücel Okulu Müdürü Ahmet Kabacı eşi ve 2 çocuğuyla birlikte koronavirüse yakalandı. ve 14 gündür izole altında tutulan Kabacı ailesinin bugün yapılan testleri negatif çıktı. Kabacı ailesine virüs İstanbul’dan ziyaretlerine gelen yakınlarından bulaştı. Ahmet Kabacı, eşi ve 2 çocuğunun testleri pozitif çıkması üzerine evlerinde karantina altına alındılar. Şikayetleri öksürük ve eklem ağrıları şeklinde geçen Kabacı ailesi 14 gün süresince kendilerini izole etti. Kabacı ailesinin bugün yapılan testleri negatif çıkınca çifte bayram sevinci yaşadılar. Kabacı ailesine virüsü bulaştırdığı tespit edilen 2 kişinin tedavisine Altınordu İlçesi’nde devam ediliyor.
Kabacı ailesi çifte bayram sevinci yaşadı.

 Fatsa Hacer Yücel Okulu Müdürü Ahmet Kabacı eşi ve 2 çocuğuyla birlikte koronavirüse yakalandı. ve 14 gündür izole altında tutulan Kabacı ailesinin bugün yapılan testleri negatif çıktı.
Kabacı ailesine virüs İstanbul’dan ziyaretlerine gelen yakınlarından bulaştı. Ahmet Kabacı, eşi ve 2 çocuğunun testleri pozitif çıkması üzerine evlerinde karantina altına alındılar.
Şikayetleri öksürük ve eklem ağrıları şeklinde geçen Kabacı ailesi 14 gün süresince kendilerini izole etti. Kabacı ailesinin bugün yapılan testleri negatif çıkınca çifte bayram sevinci yaşadılar.
Kabacı ailesine virüsü bulaştırdığı tespit edilen 2 kişinin tedavisine Altınordu İlçesi’nde devam ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.