CHP Sandık Başına Gitti

SİYASET (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 21.11.2019 - 15:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2138+ kez okundu.
 

CHP Sandık Başına Gitti

Ünye’de Cumhuriyet Halk Partisi olağan kurultay sürecinde mahalle delege seçimleri bugün başladı.
  Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüzük gereği 2 yılda bir gerçekleştirdiği mahalle delege seçimlerinde bugün kırsal mahalle seçimleri, Cumartesi günü 18 tane merkez mahalle seçimleri yapılacak. Pazartesi günü ise neticeler alınarak seçimler tamamlanacak. Düzenlenen mahalle delege seçimleriyle ilgili açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, seçimlere katılımın çok yüksek seviyelerde olduğunu ve bu demokrasi şölenine katılan, takip eden herkese teşekkürlerini ilettiğini belirterek şu şekilde konuştu;   Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İsa Maral: “Cumhuriyet Halk Partisi’nin olağan kurultay sürecinde Ünye’de mahalle delege seçimleri bugünden itibaren başladı. Bu Pazar günü de bu seçimleri bitireceğiz. Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi dışında bu denli mahalle delegelerinden başlayıp genel kurula kadar demokrasiyi işleten ve tüzük gereği olarak parti içindeki demokrasiyi işleten başka bir parti yoktur. Bu anlamda biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak mahalle delege seçimlerini çok önemsiyoruz. Türkiye önümüzdeki en geç iki yıl içinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarıyla tanışacaktır ve önümüzdeki dönemde her şey çok daha güzel olacaktır. Halkımızın Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu demokrasi şölenini takip ettiğini de biliyoruz ve umudun Cumhuriyet Halk Partisi’nde olduğunu da biliyoruz. 2 yılda bir gerçekleştirilen mahalle delege seçimlerimize katılım da çok yüksek seviyelerde ve bu da bizi mutlu ediyor. Bugün saat 17.00’a kadar kırsal mahalleleri bitireceğiz. Cumartesi günü de 18 tane merkez mahallelerin seçimleri tamamlanacak. Pazartesi günü de neticeleri alarak bu demokrasi şöleninin ilk turunu bitirmiş olacağız. Daha sonraki süreçte de ilçe kongremizi yapacağız, sonrasında Ordu İl Kongresi ve Ankara’da büyük kurultay yaparak partimizin yenilenmesini sağlayacağız. Kurultay süreci bittikten sonra da bütün gücümüzle iktidar için çalışmalara devam edeceğiz.”dedi.
Ünye’de Cumhuriyet Halk Partisi olağan kurultay sürecinde mahalle delege seçimleri bugün başladı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüzük gereği 2 yılda bir gerçekleştirdiği mahalle delege seçimlerinde bugün kırsal mahalle seçimleri, Cumartesi günü 18 tane merkez mahalle seçimleri yapılacak. Pazartesi günü ise neticeler alınarak seçimler tamamlanacak.

Düzenlenen mahalle delege seçimleriyle ilgili açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, seçimlere katılımın çok yüksek seviyelerde olduğunu ve bu demokrasi şölenine katılan, takip eden herkese teşekkürlerini ilettiğini belirterek şu şekilde konuştu;

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İsa Maral: “Cumhuriyet Halk Partisi’nin olağan kurultay sürecinde Ünye’de mahalle delege seçimleri bugünden itibaren başladı. Bu Pazar günü de bu seçimleri bitireceğiz. Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi dışında bu denli mahalle delegelerinden başlayıp genel kurula kadar demokrasiyi işleten ve tüzük gereği olarak parti içindeki demokrasiyi işleten başka bir parti yoktur. Bu anlamda biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak mahalle delege seçimlerini çok önemsiyoruz. Türkiye önümüzdeki en geç iki yıl içinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarıyla tanışacaktır ve önümüzdeki dönemde her şey çok daha güzel olacaktır. Halkımızın Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu demokrasi şölenini takip ettiğini de biliyoruz ve umudun Cumhuriyet Halk Partisi’nde olduğunu da biliyoruz. 2 yılda bir gerçekleştirilen mahalle delege seçimlerimize katılım da çok yüksek seviyelerde ve bu da bizi mutlu ediyor. Bugün saat 17.00’a kadar kırsal mahalleleri bitireceğiz. Cumartesi günü de 18 tane merkez mahallelerin seçimleri tamamlanacak. Pazartesi günü de neticeleri alarak bu demokrasi şöleninin ilk turunu bitirmiş olacağız. Daha sonraki süreçte de ilçe kongremizi yapacağız, sonrasında Ordu İl Kongresi ve Ankara’da büyük kurultay yaparak partimizin yenilenmesini sağlayacağız. Kurultay süreci bittikten sonra da bütün gücümüzle iktidar için çalışmalara devam edeceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.