CHP'de Bayram Programı...

25.08.2018 - 11:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1389+ kez okundu.
 

CHP'de Bayram Programı...

Cumhuriyet Halk Parti Ünye İlçe Başkanlığı’nın bayramlaşma töreni Kurban Bayramı’nın ikinci günü parti binasında CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel’in katılımıyla gerçekleştirildi.
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel ve CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun’un katıldığı bayramlaşma töreninde CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, eski ilçe başkanları Ali Yalçın ve Orhan Bodancı’nın yanı sıra geçtiğimiz dönem CHP Ordu Milletvekili Adayı Sebanur Delican Özdemir ve çok sayıda parti üyesi hazır bulundu. Bayramlaşma töreninde ilk olarak CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral konuştu. İlçe Başkanı İsa Maral, üyelere hitaben yaptığı konuşmada, “Bu çok değerli İl Başkanım, çok değerli Milletvekilim ve Milletvekili Adaylarımız, çok değerli CHP’liler, hepiniz hoş geldiniz. Hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Hepinizin malumu olduğu üzere yeni bir seçimden çıktık. Bu bayramı buruk bir şekilde kutluyoruz. Ne yazık ki bütün uğraşmalarımıza rağmen Türkiye’de bir rejim değişikliğine engel olamadık. Bunun nedenlerini daha sonraki platformlarda uzun uzadıya değerlendireceğiz.” dedi. Maral’ın ardından CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun da kısa bir konuşma yaptı. İl Başkanı Furtun, “Öncelikle hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum. Bu vesile ile dün vefatının 5. yılını geride bıraktığımız rahmetli Sami Tandoğdu ağabeyimizi rahmetle anıyorum. Bir parçası Ünye, bir parçası Fatsa olan değerli bir büyüğümüzdü.” dedi. Karadeniz bölgesinde 12 il başkanı olarak yaşanan sel felaketi ile ilgili olarak rapor hazırladıklarını dile getiren ve konun sonuna kadar takipçisi olacaklarını kaydeden İl Başkanı Furtun, “Gerekli şeyler yapıldı. İnşallah sonuç alacağımızı ümit ediyorum ama bu ekonomik şartlarda bu işlerin sağlıklı yürüyeceğine de pek inanmıyorum.” ifadelerini kullandı. Programda son olarak CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel konuştu. Adıgüzel, ”Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Çok daha güzel günlerde nice güzel bayramları inşallah birlikte kutlamaya devam edeceğiz. Daha güzel günler temenni ediyoruz.” diyerek sözlerine başlarken parti içi meselelere de değindi. Milletvekili Adıgüzel, partililerde kırılgan bir hava olduğunu ve ümitsizliğin hakim olduğunu söylerken, umutsuz olmamak gerektiğini ve kalınan yerden mücadeleye devam edilmesi gerektiğini söyledi. Milletvekili Mustafa Adıgüzel, kurultay tartışmalarının yerel seçimler öncesi hem mevcut yönetime hem de Muharrem İnce ve taraftarlarına bir fayda sağlamayacağını da sözlerine ekledi.  
Cumhuriyet Halk Parti Ünye İlçe Başkanlığı’nın bayramlaşma töreni Kurban Bayramı’nın ikinci günü parti binasında CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel’in katılımıyla gerçekleştirildi.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel ve CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun’un katıldığı bayramlaşma töreninde CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, eski ilçe başkanları Ali Yalçın ve Orhan Bodancı’nın yanı sıra geçtiğimiz dönem CHP Ordu Milletvekili Adayı Sebanur Delican Özdemir ve çok sayıda parti üyesi hazır bulundu.

Bayramlaşma töreninde ilk olarak CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral konuştu.

İlçe Başkanı İsa Maral, üyelere hitaben yaptığı konuşmada, “Bu çok değerli İl Başkanım, çok değerli Milletvekilim ve Milletvekili Adaylarımız, çok değerli CHP’liler, hepiniz hoş geldiniz. Hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Hepinizin malumu olduğu üzere yeni bir seçimden çıktık. Bu bayramı buruk bir şekilde kutluyoruz. Ne yazık ki bütün uğraşmalarımıza rağmen Türkiye’de bir rejim değişikliğine engel olamadık. Bunun nedenlerini daha sonraki platformlarda uzun uzadıya değerlendireceğiz.” dedi.

Maral’ın ardından CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun da kısa bir konuşma yaptı. İl Başkanı Furtun, “Öncelikle hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum. Bu vesile ile dün vefatının 5. yılını geride bıraktığımız rahmetli Sami Tandoğdu ağabeyimizi rahmetle anıyorum. Bir parçası Ünye, bir parçası Fatsa olan değerli bir büyüğümüzdü.” dedi.

Karadeniz bölgesinde 12 il başkanı olarak yaşanan sel felaketi ile ilgili olarak rapor hazırladıklarını dile getiren ve konun sonuna kadar takipçisi olacaklarını kaydeden İl Başkanı Furtun, “Gerekli şeyler yapıldı. İnşallah sonuç alacağımızı ümit ediyorum ama bu ekonomik şartlarda bu işlerin sağlıklı yürüyeceğine de pek inanmıyorum.” ifadelerini kullandı.

Programda son olarak CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel konuştu.

Adıgüzel, ”Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Çok daha güzel günlerde nice güzel bayramları inşallah birlikte kutlamaya devam edeceğiz. Daha güzel günler temenni ediyoruz.” diyerek sözlerine başlarken parti içi meselelere de değindi.

Milletvekili Adıgüzel, partililerde kırılgan bir hava olduğunu ve ümitsizliğin hakim olduğunu söylerken, umutsuz olmamak gerektiğini ve kalınan yerden mücadeleye devam edilmesi gerektiğini söyledi.

Milletvekili Mustafa Adıgüzel, kurultay tartışmalarının yerel seçimler öncesi hem mevcut yönetime hem de Muharrem İnce ve taraftarlarına bir fayda sağlamayacağını da sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.