Cep Telefonlarındayız...

TEKNOLOJİ 07.05.2018 - 10:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 7223+ kez okundu.
 

Cep Telefonlarındayız...

Ünye'nin en eski haber sitelerinden biri olan www.haberunye.com Android markette yerini aldı.
Ünye'nin en eski haber sitelerinden biri olan ve günden güne kendini sürekli yenileyen haber sitemiz artık cep telefonlarında. Geçtiğimiz ay arayüzünü yenileyen sitemiz, android markette de yerini almış durumda.   google play markette yerini alan sitemize aşağıdaki linkten ulaşabilir ve Android işletim sistemli cep telefonlarından bizi takip edebilirsiniz.    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haberunye.webview   haber sitemiz çok yakında app storede de yerini alacak.
Ünye'nin en eski haber sitelerinden biri olan www.haberunye.com Android markette yerini aldı.

Ünye'nin en eski haber sitelerinden biri olan ve günden güne kendini sürekli yenileyen haber sitemiz artık cep telefonlarında.

Geçtiğimiz ay arayüzünü yenileyen sitemiz, android markette de yerini almış durumda.
 

google play markette yerini alan sitemize aşağıdaki linkten ulaşabilir ve Android işletim sistemli cep telefonlarından bizi takip edebilirsiniz. 

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haberunye.webview

 

haber sitemiz çok yakında app storede de yerini alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.