Çamsan adını değiştirdi

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.10.2018 - 13:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2194+ kez okundu.
 

Çamsan adını değiştirdi

Ordu’nun köklü sanayi kuruluşlarından Çamsan 3.kez isim değişikliğine gitti. Çamsan ismine Ordu’yu ilave etti.
Konuya ilişkin Çamsan’dan şu açıklama yapıldı; “Çamsan 1984 yılında Çamsan A.Ş. olarak kurulan fabrikamızın 2011 yılında daha güçlü bir Çamsan için yönetimsel değişikliğe giderek isim, vizyon ve temel ilkelerimizi değiştirerek köklü geçmişimizi modern bir vizyon ile buluşturduk. 2018 yılına kadar Çamsan Poyraz A.Ş olarak yoluna devam eden şirketimizin isim benzerliklerinden dolayı yeni bir isim değişikliğine gitmesi karşı konulamaz bir hal aldı. 2018 yılı sonundan itibaren Çamsan Ordu Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş olarak yoluna devam etme kararı almıştır. Kalite ile özdeşleşen ve fabrikamızın bulunduğu “Ordu” ilini şirketimizin yeni ismine gururla entegre ettik.”
Ordu’nun köklü sanayi kuruluşlarından Çamsan 3.kez isim değişikliğine gitti. Çamsan ismine Ordu’yu ilave etti.

Konuya ilişkin Çamsan’dan şu açıklama yapıldı;

“Çamsan 1984 yılında Çamsan A.Ş. olarak kurulan fabrikamızın 2011 yılında daha güçlü bir Çamsan için yönetimsel değişikliğe giderek isim, vizyon ve temel ilkelerimizi değiştirerek köklü geçmişimizi modern bir vizyon ile buluşturduk. 2018 yılına kadar Çamsan Poyraz A.Ş olarak yoluna devam eden şirketimizin isim benzerliklerinden dolayı yeni bir isim değişikliğine gitmesi karşı konulamaz bir hal aldı. 2018 yılı sonundan itibaren Çamsan Ordu Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş olarak yoluna devam etme kararı almıştır. Kalite ile özdeşleşen ve fabrikamızın bulunduğu “Ordu” ilini şirketimizin yeni ismine gururla entegre ettik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.