Büyükşehir sokak hayvanlarına büyük önem veriyor

BÖLGE GÜNDEMİ 26.04.2020 - 21:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1871+ kez okundu.
 

Büyükşehir sokak hayvanlarına büyük önem veriyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, salgın sebebiyle sokakların boş kalması ve Ramazan ayının da gelmesiyle birlikte sokak hayvanlarına olan hassasiyetin daha da artırılması amacıyla mama dağıtımında bulunmaya devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinin de destek verdiği mama dağıtımında daha öncesinde sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını gidermek amacıyla şehrin belirli noktalarına koyulan yemliklere mamalar bırakıldı. “RAMAZAN AYINDA DAHA DUYARLI OLMALIYIZ” Ramazan ayının vermiş olduğu hassasiyet ve duyarlılıkla çalışmaların daha yoğun bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, “Ramazan ayı yardımlaşmanın, dayanışmanın ve paylaşmanın en yoğun olması gerektiği zamanlardan biridir. Bu ayın vermiş olduğu hassasiyet ve duyarlılıkla biz de çalışmalarımızı daha yoğun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Daha öncesinde sokak hayvanlarımız için şehrin belirli noktalarına koyduğumuz yemliklere Kent Konseyimizin de destekleriyle mama dağıtımında bulunduk. Ekiplerimiz her gün düzenli olarak zaten sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını gideriyor. Sizlerin de Ramazan ayında daha duyarlı olmanızı istiyorum. Evinizin kapısına bir kap su bir kap yemek bırakarak sokak hayvanlarımıza sahip çıkalım” dedi.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, salgın sebebiyle sokakların boş kalması ve Ramazan ayının da gelmesiyle birlikte sokak hayvanlarına olan hassasiyetin daha da artırılması amacıyla mama dağıtımında bulunmaya devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinin de destek verdiği mama dağıtımında daha öncesinde sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını gidermek amacıyla şehrin belirli noktalarına koyulan yemliklere mamalar bırakıldı.
“RAMAZAN AYINDA DAHA DUYARLI OLMALIYIZ”
Ramazan ayının vermiş olduğu hassasiyet ve duyarlılıkla çalışmaların daha yoğun bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, “Ramazan ayı yardımlaşmanın, dayanışmanın ve paylaşmanın en yoğun olması gerektiği zamanlardan biridir. Bu ayın vermiş olduğu hassasiyet ve duyarlılıkla biz de çalışmalarımızı daha yoğun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Daha öncesinde sokak hayvanlarımız için şehrin belirli noktalarına koyduğumuz yemliklere Kent Konseyimizin de destekleriyle mama dağıtımında bulunduk. Ekiplerimiz her gün düzenli olarak zaten sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını gideriyor. Sizlerin de Ramazan ayında daha duyarlı olmanızı istiyorum. Evinizin kapısına bir kap su bir kap yemek bırakarak sokak hayvanlarımıza sahip çıkalım” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.