Büyükşehir’den Mesudiye’ye Dev Yatırım

BÖLGE GÜNDEMİ 17.11.2020 - 14:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2233+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Mesudiye’ye Dev Yatırım

Ordu Büyükşehir Belediyesi Mesudiye ilçesinin mahalle ve grup yollarını asfaltla buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Mesudiye ilçemizde bugüne kadar 45 kilometre emülsiyon, 9 bin 200 metre beton, 4 bin 100 metre ise sıcak asfalt çalışması yaptık” dedi.
Ordu’da mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Mesudiye ilçesinde, Türkiye’de ilk kez uygulanan Köy-Kent Projesi’ni kapsayan mahalle grup yollarını asfalta kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, ilçe genelinde 58 bin 300 metre yolu asfalt ve beton ile buluşturdu. İlçe genelindeki birçok güzergahı standardı yüksek, konforlu bir yapıya kavuşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, diğer yol ağlarındaki çalışmaları ise devam ediyor.     58 KİLOMETRE YOL ASFALT VE BETONLA BULUŞTU     Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Mesudiye ilçesinde 45 kilometre emülsiyon, 9 bin 200 metre beton, 4 bin 100 metre ise sıcak asfalt çalışmasına imza attıklarını söyledi. İlçedeki son yapılan yol çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Mesudiye-Çavdar yolunda 3 bin 300 km, Çavdar-Çiftlik bağlantı yolunda 1700 metre, Çavdar-Mesire alanı yolunda 1800 metre, Ortaalan Mahallesi yolunda 1600 metre, Güzle Mahallesi yolunda 3.5 kilometre ve Ilışar yolundaki emülsiyon asfalt çalışmalarını tamamladık” dedi.     20 YIL SONRA YENİDEN ASFALTA KAVUŞTU     Türkiye’de ilk kez 2000 yılından uygulanan Köy-Kent Projesi’ni kapsayan mahalle grup yollarını 20 yıl sonra yeniden asfaltla buluşturduklarını dile getiren Başkan Güler, “Merhum Bülent Ecevit döneminde Çavdarköyü merkeze alınarak asfaltlanan ve yıllar sonra ekonomik ömrünü tamamlayan 9 mahalle yolunu asfalta kavuşturduk.  Esatlı, Türkköyü, Kışlacık, Çardaklı Mahalllerini kapsayan 12 kilometrelik yol ile 4 kilometre uzunluğundaki Türkköyü, Çavdar grup yolunu da asfaltla birlikte konforlu bir yapıya dönüştürdük. Bu yol ayrıca dolaylı olarak Dayılı, Göçbeyi Mahallelerine de hizmet verecek.” diye konuştu.   TURİZME GİDEN YOLLARDA HUMMALI ÇALIŞMA     Mesudiye ile Kabadüz yaylalarını birleştirecek 25 kilometre uzunluğundaki güzergahta çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Başkan Güler, “İki ilçemizin yıllardır beklediği, hem turizmi hem de ilçeler arası etkileşimi daha da artıracak güzergahta çalışmaları yeniden başlattık.  Karadeniz Akdeniz Yolu üzerinden Topçam Mahallesi ile Çambaşı Yaylası’nı birbirine kavuşturacak yolu beton ile buluşturuyoruz. Standardı yüksek yol ile ilçelerimiz arası ulaşım artık daha konforlu olacak” şeklinde konuştu.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi Mesudiye ilçesinin mahalle ve grup yollarını asfaltla buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Mesudiye ilçemizde bugüne kadar 45 kilometre emülsiyon, 9 bin 200 metre beton, 4 bin 100 metre ise sıcak asfalt çalışması yaptık” dedi.

Ordu’da mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Mesudiye ilçesinde, Türkiye’de ilk kez uygulanan Köy-Kent Projesi’ni kapsayan mahalle grup yollarını asfalta kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, ilçe genelinde 58 bin 300 metre yolu asfalt ve beton ile buluşturdu. İlçe genelindeki birçok güzergahı standardı yüksek, konforlu bir yapıya kavuşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, diğer yol ağlarındaki çalışmaları ise devam ediyor.

 

 

58 KİLOMETRE YOL ASFALT VE BETONLA BULUŞTU

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Mesudiye ilçesinde 45 kilometre emülsiyon, 9 bin 200 metre beton, 4 bin 100 metre ise sıcak asfalt çalışmasına imza attıklarını söyledi. İlçedeki son yapılan yol çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Mesudiye-Çavdar yolunda 3 bin 300 km, Çavdar-Çiftlik bağlantı yolunda 1700 metre, Çavdar-Mesire alanı yolunda 1800 metre, Ortaalan Mahallesi yolunda 1600 metre, Güzle Mahallesi yolunda 3.5 kilometre ve Ilışar yolundaki emülsiyon asfalt çalışmalarını tamamladık” dedi.

 

 

20 YIL SONRA YENİDEN ASFALTA KAVUŞTU

 

 

Türkiye’de ilk kez 2000 yılından uygulanan Köy-Kent Projesi’ni kapsayan mahalle grup yollarını 20 yıl sonra yeniden asfaltla buluşturduklarını dile getiren Başkan Güler, “Merhum Bülent Ecevit döneminde Çavdarköyü merkeze alınarak asfaltlanan ve yıllar sonra ekonomik ömrünü tamamlayan 9 mahalle yolunu asfalta kavuşturduk.  Esatlı, Türkköyü, Kışlacık, Çardaklı Mahalllerini kapsayan 12 kilometrelik yol ile 4 kilometre uzunluğundaki Türkköyü, Çavdar grup yolunu da asfaltla birlikte konforlu bir yapıya dönüştürdük. Bu yol ayrıca dolaylı olarak Dayılı, Göçbeyi Mahallelerine de hizmet verecek.” diye konuştu.

 



TURİZME GİDEN YOLLARDA HUMMALI ÇALIŞMA

 

 

Mesudiye ile Kabadüz yaylalarını birleştirecek 25 kilometre uzunluğundaki güzergahta çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Başkan Güler, “İki ilçemizin yıllardır beklediği, hem turizmi hem de ilçeler arası etkileşimi daha da artıracak güzergahta çalışmaları yeniden başlattık.  Karadeniz Akdeniz Yolu üzerinden Topçam Mahallesi ile Çambaşı Yaylası’nı birbirine kavuşturacak yolu beton ile buluşturuyoruz. Standardı yüksek yol ile ilçelerimiz arası ulaşım artık daha konforlu olacak” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.