Büyükşehir’den dolmuşçulara yakıt desteği

BÖLGE GÜNDEMİ 06.04.2020 - 10:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2410+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den dolmuşçulara yakıt desteği

Koronavirüs tedbirleri kapsamında taşıdıkları yolcu sayısı yarıya düşürüldüğü için zarar ettiklerini belirten dolmuşçulara Büyükşehir Belediyesi tarafından yakıt desteği sağlanacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, belediye olarak yaşanan zorlu süreçte vatandaşlarının yanında olacaklarını, bu kapsamda toplu ulaşıma aylık 190 bin TL yakıt desteği vereceklerini söyledi.  Ordu Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadele sürecinde ihtiyacı olan kesimlere çeşitli yardım ve destek sağlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler yaptığı açıklamasında, Biz Bize Yeteriz sloganı kapsamında düşündükleri 12 kalem yardımla ilgili olarak şunları söyledi; “Siz kıymetli hemşehrilerimizin bu zorlu süreçte mağduriyet yaşamaması için "Biz Bize Yeteriz" diyerek uygulamaya geçireceğimiz yeni tedbirleri sizlerle paylaşmak istiyorum.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında taşıdıkları yolcu sayısı yarıya düşürüldüğü için zarar ettiklerini belirten dolmuşçulara Büyükşehir Belediyesi tarafından yakıt desteği sağlanacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, belediye olarak yaşanan zorlu süreçte vatandaşlarının yanında olacaklarını, bu kapsamda toplu ulaşıma aylık 190 bin TL yakıt desteği vereceklerini söyledi. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadele sürecinde ihtiyacı olan kesimlere çeşitli yardım ve destek sağlayacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler yaptığı açıklamasında, Biz Bize Yeteriz sloganı kapsamında düşündükleri 12 kalem yardımla ilgili olarak şunları söyledi;

“Siz kıymetli hemşehrilerimizin bu zorlu süreçte mağduriyet yaşamaması için "Biz Bize Yeteriz" diyerek uygulamaya geçireceğimiz yeni tedbirleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.