Bayan Yavuz, minik öğrencilerin sevincine ortak oldu

ÇOCUK 24.05.2018 - 12:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 6019+ kez okundu.
 

Bayan Yavuz, minik öğrencilerin sevincine ortak oldu

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Altınordu Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren 4-6 yaş grubu Karşıyaka, Şahincili ve Bölge Yatılı Kuran Kursu öğrencileri tarafından sergilenen yılsonu gösteri programına katıldı.
Program ilk olarak minik öğrenciler tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Altınordu İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencilerinin ortaklaşa hazırladıkları sene sonu etkinlikleri büyük beğeni topladı.  4-6 yaş grubu Karşıyaka, Şahincili ve Bölge Yatılı Kuran Kursu öğrencileri,  öğreticilerinin hazırladıkları tiyatro gösterileri, rontlar, ilahiler, şiirler ve Kur’an-ı Kerim’den ayetler ve Hadis’i Şeriflerden örnekler verdiler.  Öğrenci velilerinin büyük ilgi gösterdiği program, minik öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesi ile son buldu. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa, Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve eşi Münire Tekintaş, İl Müftüsü Mürsel Öztürk, Altınordu İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney’in yanı sıra çok sayıda veli ve öğrenci yakını katıldı.  
Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Altınordu Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren 4-6 yaş grubu Karşıyaka, Şahincili ve Bölge Yatılı Kuran Kursu öğrencileri tarafından sergilenen yılsonu gösteri programına katıldı.

Program ilk olarak minik öğrenciler tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Altınordu İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencilerinin ortaklaşa hazırladıkları sene sonu etkinlikleri büyük beğeni topladı. 

4-6 yaş grubu Karşıyaka, Şahincili ve Bölge Yatılı Kuran Kursu öğrencileri,  öğreticilerinin hazırladıkları tiyatro gösterileri, rontlar, ilahiler, şiirler ve Kur’an-ı Kerim’den ayetler ve Hadis’i Şeriflerden örnekler verdiler. 

Öğrenci velilerinin büyük ilgi gösterdiği program, minik öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesi ile son buldu.

Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa, Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve eşi Münire Tekintaş, İl Müftüsü Mürsel Öztürk, Altınordu İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney’in yanı sıra çok sayıda veli ve öğrenci yakını katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.