Başkan Tepe, maganda terörüne dikkat çekti

BÖLGE GÜNDEMİ 23.07.2019 - 10:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2321+ kez okundu.
 

Başkan Tepe, maganda terörüne dikkat çekti

Ordu’nun genç başkanı yine örnek bir karara imza attı. Gülyalı’nın CHP’li Başkanı Ulaş Tepe, silah atılan düğünlere katılmama kararı aldı.
Yerel yönetimler konusunda ihtisas yapan ve 28 yaşından Gülyalı Belediye Başkanı seçilen Ulaş Tepe, göreve geldikten sonra farklı bir başkan profili çiziyor. Belediye Meclis toplantılarını mahallelerde halka açık yapan, Gülyalı Belediyesi’nin başına T.C.’yi ekleyen, cenazelerde fotoğraf paylaşmayan, nikah ücretlerini kaldıran Başkan Tepe’nin son kararı magandalarla ilgili oldu. Maganda terörüne dikkat çekmek isteyen Başkan Tepe,”Yuva kurarken yuva yıkmaz. Bundan sonra silah atılan düğünlere katılmayacağım” dedi.
Ordu’nun genç başkanı yine örnek bir karara imza attı. Gülyalı’nın CHP’li Başkanı Ulaş Tepe, silah atılan düğünlere katılmama kararı aldı.

Yerel yönetimler konusunda ihtisas yapan ve 28 yaşından Gülyalı Belediye Başkanı seçilen Ulaş Tepe, göreve geldikten sonra farklı bir başkan profili çiziyor.

Belediye Meclis toplantılarını mahallelerde halka açık yapan, Gülyalı Belediyesi’nin başına T.C.’yi ekleyen, cenazelerde fotoğraf paylaşmayan, nikah ücretlerini kaldıran Başkan Tepe’nin son kararı magandalarla ilgili oldu.

Maganda terörüne dikkat çekmek isteyen Başkan Tepe,”Yuva kurarken yuva yıkmaz. Bundan sonra silah atılan düğünlere katılmayacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.