Başkan Tavlı’dan çağrı:

YAŞAM 06.04.2020 - 15:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2263+ kez okundu.
 

Başkan Tavlı’dan çağrı:

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Hem kendinizi hem de yakınlarınızı düşünün ve mecburi olmadıkça evlerinizden çıkmayın. Kurallara uyalım ve panik yapmadan tedbirli olmaya özen gösterelim” dedi.
Sevdikleriniz için evden çıkmayın Ünye Belediyesi, korona virüs salgının ilçede yayılmasını önlemek ve vatandaşların sağlığını korumak amacıyla tedbirlerini her geçen gün arttırarak çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Ülke genelinde alınan tedbirlerle eş zamanlı olarak bizde tedbirlerimiz aldık ve kararlılıkla mücadelemize devam ediyoruz” dedi. “Tedbirlerimiz artarak devam ediyor”- Bu süreç içerisinde vatandaşlarının sağlığını korumak adına önleyici tüm tedbirleri aldıklarını belirten Başkan Tavlı, şunları söyledi: “Salgın hastalığın konuşulduğu ilk günlerde ön hazırlıklarımızı yaptık. Vakanın açıklandığı 11 Mart gecesinden itibaren kendi içimizde seferberlik ilan ederek, dezenfektan çalışmalarımıza hızlıca başladık. Belediye ekiplerimiz başta yoğun olarak kullanılan cadde ve sokaklar olmak üzere otobüs ve minibüs motorlu taşıyıcılar kooperatifleri, postane, aile sağlığı merkezleri, hastane çevresi, fırınlar, parklar ve dolmuş duraklarında dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdi. Dezenfekte çalışmalarımız ilçemizin dört bir yanında aralıksız devam etmekte. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeler sebebiyle semt pazarlarında sadece gıda ve temizlik ürünlerinin satışları zabıta ekiplerimiz tarafından denetleniyor. Tezgahlar arasındaki sosyal mesafenin 3 metre olması sağlanıyor. Fırınlarda özellikle eldiven, maske kullanımı kontrol edilerek, ekmeklerin hijyenik koşullara uygun satışları sağlanıyor.  Bir yandan salgın hastalıkla mücadele ederken bir yandan da vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için belediye hizmetleri aksatılmadan devam etmekte.” “Hep birlikte uyarıları dikkate alarak bu virüsü de yeneceğiz” Korona virüsle ilgili uyarılar ve çalışmaları sosyal medya aracılığıyla sıklıkla duyurduklarını belirten Tavlı, “Belediye olarak sosyal medyayı önemsiyoruz ve bu yüzden oldukça aktif kullanıyoruz. Vatandaşlarımıza bilgi vermek ve uyarılarda bulunmak amacıyla düzenli paylaşımlar yapıyoruz. Son olarak buradan tüm hemşerilerime seslenmek istiyorum. Belediyemize bağlı tüm birimler büyük bir titizlik ve hassasiyetle işinin başında. Sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için lütfen kurallara uyarak, gerekli bütün yasal uyarılara özen gösterin. Biz her türlü zorluğu birlik ve beraberlik içerisinde yendik. İnanıyorum ki bu süreci de yine hep birlikte atlatacağız. Evinizde kalın, sağlıklı kalın. Hem kendinizi hem de yakınlarınızı düşünün ve mecburi olmadıkça evlerinizden çıkmayın. Kurallara uyalım ve panik yapmadan tedbirli olmaya özen gösterelim. Bu yalnızca belediyemizin değil her bir vatandaşımızın topluma karşı sorumluluğudur. Hep birlikte uyarıları dikkate alarak bu virüsü de yeneceğiz” diye konuştu.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Hem kendinizi hem de yakınlarınızı düşünün ve mecburi olmadıkça evlerinizden çıkmayın. Kurallara uyalım ve panik yapmadan tedbirli olmaya özen gösterelim” dedi.

Sevdikleriniz için evden çıkmayın

Ünye Belediyesi, korona virüs salgının ilçede yayılmasını önlemek ve vatandaşların sağlığını korumak amacıyla tedbirlerini her geçen gün arttırarak çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Ülke genelinde alınan tedbirlerle eş zamanlı olarak bizde tedbirlerimiz aldık ve kararlılıkla mücadelemize devam ediyoruz” dedi.

“Tedbirlerimiz artarak devam ediyor”-

Bu süreç içerisinde vatandaşlarının sağlığını korumak adına önleyici tüm tedbirleri aldıklarını belirten Başkan Tavlı, şunları söyledi: “Salgın hastalığın konuşulduğu ilk günlerde ön hazırlıklarımızı yaptık. Vakanın açıklandığı 11 Mart gecesinden itibaren kendi içimizde seferberlik ilan ederek, dezenfektan çalışmalarımıza hızlıca başladık. Belediye ekiplerimiz başta yoğun olarak kullanılan cadde ve sokaklar olmak üzere otobüs ve minibüs motorlu taşıyıcılar kooperatifleri, postane, aile sağlığı merkezleri, hastane çevresi, fırınlar, parklar ve dolmuş duraklarında dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdi. Dezenfekte çalışmalarımız ilçemizin dört bir yanında aralıksız devam etmekte. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeler sebebiyle semt pazarlarında sadece gıda ve temizlik ürünlerinin satışları zabıta ekiplerimiz tarafından denetleniyor. Tezgahlar arasındaki sosyal mesafenin 3 metre olması sağlanıyor. Fırınlarda özellikle eldiven, maske kullanımı kontrol edilerek, ekmeklerin hijyenik koşullara uygun satışları sağlanıyor.  Bir yandan salgın hastalıkla mücadele ederken bir yandan da vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için belediye hizmetleri aksatılmadan devam etmekte.”

“Hep birlikte uyarıları dikkate alarak bu virüsü de yeneceğiz”

Korona virüsle ilgili uyarılar ve çalışmaları sosyal medya aracılığıyla sıklıkla duyurduklarını belirten Tavlı, “Belediye olarak sosyal medyayı önemsiyoruz ve bu yüzden oldukça aktif kullanıyoruz. Vatandaşlarımıza bilgi vermek ve uyarılarda bulunmak amacıyla düzenli paylaşımlar yapıyoruz. Son olarak buradan tüm hemşerilerime seslenmek istiyorum. Belediyemize bağlı tüm birimler büyük bir titizlik ve hassasiyetle işinin başında. Sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için lütfen kurallara uyarak, gerekli bütün yasal uyarılara özen gösterin. Biz her türlü zorluğu birlik ve beraberlik içerisinde yendik. İnanıyorum ki bu süreci de yine hep birlikte atlatacağız. Evinizde kalın, sağlıklı kalın. Hem kendinizi hem de yakınlarınızı düşünün ve mecburi olmadıkça evlerinizden çıkmayın. Kurallara uyalım ve panik yapmadan tedbirli olmaya özen gösterelim. Bu yalnızca belediyemizin değil her bir vatandaşımızın topluma karşı sorumluluğudur. Hep birlikte uyarıları dikkate alarak bu virüsü de yeneceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.