Başkan Tandoğan: Hastanemiz Perşembe'ye hayırlı olsun

SAĞLIK 15.11.2020 - 23:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2040+ kez okundu.
 

Başkan Tandoğan: Hastanemiz Perşembe'ye hayırlı olsun

Perşembe’nin hastane problemi çözüme kavuşuyor. Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, Sağlık Bakanlığı’nın Perşembe’ye İlçe Devlet Hastanesi kurulması yönünde karar aldığını duyurdu.
Bakanlık tarafından Ordu Valiliğine ilgili yazının geldiğini belirten Başkan Tandoğan, İlçe Sağlık Müdürlüğü binasının İlçe Devlet Hastanesine dönüştürüleceğini söyledi.   Perşembe Devlet Hastanesi’nin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Tandoğan,” İlçemizde yıllardır çözüm bekleyen hastane problemini çok şükür çözüme kavuşturuyoruz, artık güzel ilçemizin 7/24 açık olan bir sağlık kuruluşu ile buluşturuyoruz . Söz verdiğimiz gibi sonuçları güzel ilçemizin hak ettiği değeri ile buluşacak olan hastane kararnamemiz imzadan çıktı hayırlı uğurlu olsun güzel ilçemiz ve kıymetli hemşerilerim.      Bu çalışmada gece gündüz emek harcayan çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.        Bizlerden desteklerini esirgemeyen her noktada ilçemizin önünü açmaya çalışan Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakan Yardımcımız Yavuz Selim Kıran, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Sağlık İl müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu, Ordu Millet Vekillerimiz Dr. Şenel Yediyıldız , Ergün Taşçı ,Metin Gündoğdu , AK Parti İl Başkanım Halit Tomakin, Büyükşehir Belediye Başkanım Dr. Mehmet Hilmi Güler , Ak Parti Perşembe İlçe Başkanım Mehmet Çalış ve bizleri destek olma noktasında  her fırsatı değerlendiren Perşembe Kaymakamım Levent Yetgin ve Perşembe İlçe  Sağlık Müdürü İsmet Kolomuç ‘a ve kıymetli hemşerilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.
Perşembe’nin hastane problemi çözüme kavuşuyor. Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, Sağlık Bakanlığı’nın Perşembe’ye İlçe Devlet Hastanesi kurulması yönünde karar aldığını duyurdu.


Bakanlık tarafından Ordu Valiliğine ilgili yazının geldiğini belirten Başkan Tandoğan, İlçe Sağlık Müdürlüğü binasının İlçe Devlet Hastanesine dönüştürüleceğini söyledi.

 


Perşembe Devlet Hastanesi’nin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Tandoğan,” İlçemizde yıllardır çözüm bekleyen hastane problemini çok şükür çözüme kavuşturuyoruz, artık güzel ilçemizin 7/24 açık olan bir sağlık kuruluşu ile buluşturuyoruz . Söz verdiğimiz gibi sonuçları güzel ilçemizin hak ettiği değeri ile buluşacak olan hastane kararnamemiz imzadan çıktı hayırlı uğurlu olsun güzel ilçemiz ve kıymetli hemşerilerim.

 


   Bu çalışmada gece gündüz emek harcayan çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

 


     Bizlerden desteklerini esirgemeyen her noktada ilçemizin önünü açmaya çalışan Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakan Yardımcımız Yavuz Selim Kıran, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Sağlık İl müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu, Ordu Millet Vekillerimiz Dr. Şenel Yediyıldız , Ergün Taşçı ,Metin Gündoğdu , AK Parti İl Başkanım Halit Tomakin, Büyükşehir Belediye Başkanım Dr. Mehmet Hilmi Güler , Ak Parti Perşembe İlçe Başkanım Mehmet Çalış ve bizleri destek olma noktasında  her fırsatı değerlendiren Perşembe Kaymakamım Levent Yetgin ve Perşembe İlçe  Sağlık Müdürü İsmet Kolomuç ‘a ve kıymetli hemşerilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.