Başkan Hilmi Güler: “Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun”

YAŞAM 28.10.2020 - 23:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2422+ kez okundu.
 

Başkan Hilmi Güler: “Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun”

“Peygamberimiz Hayata Ve Geleceğimize Işık Tutmaktadır”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Mevlid Kandili” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, “O'nun sünnetlerini yaşamak mutluluğun, huzurun, birlik, beraberliğin ve kardeşliğin yoludur” diyen Başkan Güler şu görüşlere yer verdi:   “Doğumu ile insanlık tarihinin akışını değiştiren Peygamberimizin tebliğ ettiği ilahi mesajlar insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıtmıştır. Bu mübarek gecelerin O'nu ve hayatını anlamak için erişilmez fırsatlar olduğunu biliyoruz.   Sevgi, şefkat, merhamet ve hoşgörüyü yaşamının her anında ön planda tutan, tüm yaklaşımlarında hakkı, doğruyu, güzeli ve vefayı sergileyerek gönülleri fetheden Hz. Peygamber (S.A.V.) sergilediği tutum ve davranışlarda bizlere örnek olmakta, yaşamakta olduğumuz hayata ve geleceğimize ışık tutmaktadır.   İnsanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlaki erdemlerin odaklandığı bir şahsiyet olan Hazreti Peygamberin hayatında ve öğütlerinde bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışık, güzel bir örnek vardır. Sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru anlamalı, insanlığa doğru anlatmalıyız. O'nun sünnetlerini yaşamak mutluluğun, huzurun, birlik, beraberliğin ve kardeşliğin yoludur.   Bu mübarek gecenin bin yıllık kardeşliğin ülkemizde sarsılmadan artarak devam etmesine, dünyanın dört bir yanında yaşanan zulümlerin son bulmasına vesile olmasını Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.”​  
“Peygamberimiz Hayata Ve Geleceğimize Işık Tutmaktadır”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Mevlid Kandili” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, “O'nun sünnetlerini yaşamak mutluluğun, huzurun, birlik, beraberliğin ve kardeşliğin yoludur” diyen Başkan Güler şu görüşlere yer verdi:

 

“Doğumu ile insanlık tarihinin akışını değiştiren Peygamberimizin tebliğ ettiği ilahi mesajlar insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıtmıştır. Bu mübarek gecelerin O'nu ve hayatını anlamak için erişilmez fırsatlar olduğunu biliyoruz.

 

Sevgi, şefkat, merhamet ve hoşgörüyü yaşamının her anında ön planda tutan, tüm yaklaşımlarında hakkı, doğruyu, güzeli ve vefayı sergileyerek gönülleri fetheden Hz. Peygamber (S.A.V.) sergilediği tutum ve davranışlarda bizlere örnek olmakta, yaşamakta olduğumuz hayata ve geleceğimize ışık tutmaktadır.

 

İnsanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlaki erdemlerin odaklandığı bir şahsiyet olan Hazreti Peygamberin hayatında ve öğütlerinde bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışık, güzel bir örnek vardır.

Sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru anlamalı, insanlığa doğru anlatmalıyız. O'nun sünnetlerini yaşamak mutluluğun, huzurun, birlik, beraberliğin ve kardeşliğin yoludur.

 

Bu mübarek gecenin bin yıllık kardeşliğin ülkemizde sarsılmadan artarak devam etmesine, dünyanın dört bir yanında yaşanan zulümlerin son bulmasına vesile olmasını Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.”​

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.