Ay yıldız için mücadele edecek

SPOR 15.06.2021 - 09:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2501+ kez okundu.
 

Ay yıldız için mücadele edecek

Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcusu Adil Mısırcı, ay yıldızlı formayla milli takımda madalya kovalayacak.
          Büyükşehir Belediyesi spora ve sporcuya verdiği desteğin karşılığını ulusal ve uluslararası turnuvalara katılarak elde etmeye devam ediyor.         Dünya Güreş Birliğini (UWW) tarafından 28 Haziran-04 Temmuz 2021 tarihinde Almanya’nın Dortmund şehrinde organize edeceği Gençler Serbest Güreş Avrupa Şampiyonası’nda Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcusu Adil Mısırcı 125 kg’da ülkemizi temsil edecek.             MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLMİŞTİ         Geçtiğimiz ay Türkiye’de yapılan, 23. Uluslararası Gençler Serbest ve Greko-Romen Güreş Şampiyonlar Turnuvası’nda altın madalya kazanan Adil Mısırcı, milli takım kampına davet edilmiş ve yapılan testlerin ardından mili takıma çağrıldı.         HEDEF YİNE ALTIN MADALYA         Milli takım kampına davet edildiği için çok mutlu olduğunu belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Adil Mısırcı, “Geçtiğimiz ay ülkemizde düzenlenen turnuvada altın madalya alarak önemli bir başarıya imza attım. Şimdi aynı başarıyı Almanya’da düzenlenecek şampiyonada tekrarlamak istiyorum. Bu konuda bana destek veren tüm antrenörlerime ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum” dedi.             ‘’SPORCULARIMIZ İLE GURUR DUYUYORUZ’’         Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak son yıllarda spora ve sporcuya verdikleri desteklerin karşılığını fazlasıyla aldıklarını belirten Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Mili takımda ay yıldızlı formalarla ülkemizi temsil eden sporcularımıza başarılar diliyorum. Alacakları başarılar hem bizi hem de ülkemizi gururlandıracaktır. Kulübümüz bünyesinde geride bıraktığımız süreç içerisinde ulusal ve uluslararası birçok mücadelede dereceler elde ettik. Özellikle farklı branşlarda yer alan sporcularımızın milli takımlarda yer almaları gurur verici. Bizlere bu gururu yaşattıkları için onlara çok teşekkür ediyor, karşılaşmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.​
Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcusu Adil Mısırcı, ay yıldızlı formayla milli takımda madalya kovalayacak.

 

 

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi spora ve sporcuya verdiği desteğin karşılığını ulusal ve uluslararası turnuvalara katılarak elde etmeye devam ediyor.

 

 

 

 

Dünya Güreş Birliğini (UWW) tarafından 28 Haziran-04 Temmuz 2021 tarihinde Almanya’nın Dortmund şehrinde organize edeceği Gençler Serbest Güreş Avrupa Şampiyonası’nda Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcusu Adil Mısırcı 125 kg’da ülkemizi temsil edecek.

 

 

 

 

 

 

MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLMİŞTİ

 

 

 

 

Geçtiğimiz ay Türkiye’de yapılan, 23. Uluslararası Gençler Serbest ve Greko-Romen Güreş Şampiyonlar Turnuvası’nda altın madalya kazanan Adil Mısırcı, milli takım kampına davet edilmiş ve yapılan testlerin ardından mili takıma çağrıldı.

 

 

 

 

HEDEF YİNE ALTIN MADALYA

 

 

 

 

Milli takım kampına davet edildiği için çok mutlu olduğunu belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Adil Mısırcı, “Geçtiğimiz ay ülkemizde düzenlenen turnuvada altın madalya alarak önemli bir başarıya imza attım. Şimdi aynı başarıyı Almanya’da düzenlenecek şampiyonada tekrarlamak istiyorum. Bu konuda bana destek veren tüm antrenörlerime ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

‘’SPORCULARIMIZ İLE GURUR DUYUYORUZ

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak son yıllarda spora ve sporcuya verdikleri desteklerin karşılığını fazlasıyla aldıklarını belirten Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Mili takımda ay yıldızlı formalarla ülkemizi temsil eden sporcularımıza başarılar diliyorum. Alacakları başarılar hem bizi hem de ülkemizi gururlandıracaktır. Kulübümüz bünyesinde geride bıraktığımız süreç içerisinde ulusal ve uluslararası birçok mücadelede dereceler elde ettik. Özellikle farklı branşlarda yer alan sporcularımızın milli takımlarda yer almaları gurur verici. Bizlere bu gururu yaşattıkları için onlara çok teşekkür ediyor, karşılaşmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.