Anne ve çocuğa otomobil çarptı

ASAYİŞ 24.06.2018 - 23:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1365+ kez okundu.
 

Anne ve çocuğa otomobil çarptı

Ünye’de karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne ve çocuğuna otomobil çarptı.
Edinilen bilgiye göre, 21 Haziran Çarşamba günü Fevzi Çakmak Mahallesi Atabak Sapağı’nda ana yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen anne ve çocuğuna araba çarptı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, anne R.K ve 5 yaşındaki çocuğu G.K. karşıdan karşıya geçmek için kaldırımda beklerken çocuk bir anda yola fırladı. Yola fırlayan çocuğa Ordu istikametinden Ünye yönüne gelmekte olan 58 YL 150 plakalı araç çarptı. Kaza sonrası çocuğun peşinden koşan anne R.K.’ya da Ünye istikametinden Ordu istikametine gitmekte olan 52 AAB 413 plakalı araç çarptı. Kazada yaralanan anne ve çocuğu olay yerine gelen 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı.  Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  
Ünye’de karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne ve çocuğuna otomobil çarptı.

Edinilen bilgiye göre, 21 Haziran Çarşamba günü Fevzi Çakmak Mahallesi Atabak Sapağı’nda ana yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen anne ve çocuğuna araba çarptı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, anne R.K ve 5 yaşındaki çocuğu G.K. karşıdan karşıya geçmek için kaldırımda beklerken çocuk bir anda yola fırladı. Yola fırlayan çocuğa Ordu istikametinden Ünye yönüne gelmekte olan 58 YL 150 plakalı araç çarptı. Kaza sonrası çocuğun peşinden koşan anne R.K.’ya da Ünye istikametinden Ordu istikametine gitmekte olan 52 AAB 413 plakalı araç çarptı.
Kazada yaralanan anne ve çocuğu olay yerine gelen 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.