Altında rüzgâr tersine döndü!

BÖLGE GÜNDEMİ 08.06.2020 - 13:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1933+ kez okundu.
 

Altında rüzgâr tersine döndü!

Ocak ayından bu yana rüzgarı arkasına alarak hızlı bir şekilde yükselişini sürdüren altın fiyatlarında rüzgarın tersine döndü
Ünye Kuyumcu esnafı Turan Şen, altının haftayı sert bir düşüşle kapattığını belirterek, ancak bunun uzun sürmeyeceğine dikkat çekti. Ocak ayında 295 lira olan altının mayıs ayında 375 liraya kadar çıktığını hatırlatan Şen, son bir haftada ise yaşanan sert düşüşle 355 liraya kadar gerilediğini ifade etti.  Altın almak için fırsat… Altında kısa vadede düşüşler yaşansa da orta ve uzun vadede yükselişin süreceğini, o yüzden vatandaşların bu süreçleri alım yapmak için fırsat olarak görmesine işaret eden Şen, elinde altını olanların ise panik yapmamalarını istedi. Altın; yatırımcısını üzmez.. Altının en değerli metalardan biri olduğuna işaret eden ve altının hiçbir zaman değerini kaybetmeden yatırımcısını üzmeyen bir yatırım aracı olduğunu söyleyen Şen, altında bir miktar daha gevşeme olsa da yukarıya çıkışın devam edebileceğini işaret etti. 295’ten 375’e çıktı, şu anda 355’e düştü 375’lere kadar çıkan altında rüzgarın tersine döndüğünü ve fiyatın 355 liraya kadar gerilediğini belirten Şen, “ Yılbaşından bu yana rüzgarı arkasına alarak hızlı bir şekilde yükselişini devam ettiren altın çıkış rüzgarını tersine alarak haftayı sert düşüşle kapattı. Yılbaşında 295 lira olan gr altın mayıs ayında 375’lere kadar çıktığını haftayı da 355 lira ile kapattığını gördük.”dedi. Yükselişte koronavirüsün etkisi büyük Altının çıkmasında Koronavirüs’ün de büyük etkisinin olduğunu ve altının panik ve sıkıntılı süreçlerde her zaman yukarı çıkışını sürdüreceğini belirten Şen gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu çıkışın en büyük sebeplerinden birisi olan dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüsün yarattığı panik ve belirsizlikti. Korona’nın azalması ve hisse senetlerinin tekrar yükseliş yapması altın onsunun düşmesine ve gr altının düşmesine sebep oldu” dedi. Altınınkısa vadede düşse de orta veuzun vadede yükselişini sürdüreceğini vurgulayan Şen, vatandaşların bu süreçte alım yapmaları gerektiğini belirterek şunları kaydetti, “Benim kendi şahsi fikrim altının onsunun 1680 güçlü bir destek olarak görüp altında bir kapanış olursa bir miktar daha düşüş yaşanacağı 1680’lerin üzerinde kapanışlarda ise altının her zaman güçlü kalacağı yönünde. Altın almakta geç kalanların bu fiyatları iyi değerlendirmelerini elinde altın olanlarınsa panik yapmamalarını. Bu düşüşlerin kalıcı olmayacağını almak için iyi bir fırsat olarak değerlendirmelerini tavsiye ederim.” Çeyrek satış; 623 TL Güncel altın ve döviz fiyatları ile ilgili bilgi veren Şen şu ifadeleri kullandı, “gram altın alış 334 satış 352, çeyrek alış 590 satış 623, cumhuriyet altını alış 2425 satış 2550, bilezik alış 334 satış 352 lira. Döviz cephesinde ise alış 6,77 satış 6,8, Euro ise alış 7,640 satış 7,680 lira.”
Ocak ayından bu yana rüzgarı arkasına alarak hızlı bir şekilde yükselişini sürdüren altın fiyatlarında rüzgarın tersine döndü

Ünye Kuyumcu esnafı Turan Şen, altının haftayı sert bir düşüşle kapattığını belirterek, ancak bunun uzun sürmeyeceğine dikkat çekti.

Ocak ayında 295 lira olan altının mayıs ayında 375 liraya kadar çıktığını hatırlatan Şen, son bir haftada ise yaşanan sert düşüşle 355 liraya kadar gerilediğini ifade etti. 

Altın almak için fırsat…

Altında kısa vadede düşüşler yaşansa da orta ve uzun vadede yükselişin süreceğini, o yüzden vatandaşların bu süreçleri alım yapmak için fırsat olarak görmesine işaret eden Şen, elinde altını olanların ise panik yapmamalarını istedi.

Altın; yatırımcısını üzmez..

Altının en değerli metalardan biri olduğuna işaret eden ve altının hiçbir zaman değerini kaybetmeden yatırımcısını üzmeyen bir yatırım aracı olduğunu söyleyen Şen, altında bir miktar daha gevşeme olsa da yukarıya çıkışın devam edebileceğini işaret etti.

295’ten 375’e çıktı, şu anda 355’e düştü

375’lere kadar çıkan altında rüzgarın tersine döndüğünü ve fiyatın 355 liraya kadar gerilediğini belirten Şen, “ Yılbaşından bu yana rüzgarı arkasına alarak hızlı bir şekilde yükselişini devam ettiren altın çıkış rüzgarını tersine alarak haftayı sert düşüşle kapattı. Yılbaşında 295 lira olan gr altın mayıs ayında 375’lere kadar çıktığını haftayı da 355 lira ile kapattığını gördük.”dedi.

Yükselişte koronavirüsün etkisi büyük

Altının çıkmasında Koronavirüs’ün de büyük etkisinin olduğunu ve altının panik ve sıkıntılı süreçlerde her zaman yukarı çıkışını sürdüreceğini belirten Şen gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu çıkışın en büyük sebeplerinden birisi olan dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüsün yarattığı panik ve belirsizlikti. Korona’nın azalması ve hisse senetlerinin tekrar yükseliş yapması altın onsunun düşmesine ve gr altının düşmesine sebep oldu” dedi.

Altınınkısa vadede düşse de orta veuzun vadede yükselişini sürdüreceğini vurgulayan Şen, vatandaşların bu süreçte alım yapmaları gerektiğini belirterek şunları kaydetti, “Benim kendi şahsi fikrim altının onsunun 1680 güçlü bir destek olarak görüp altında bir kapanış olursa bir miktar daha düşüş yaşanacağı 1680’lerin üzerinde kapanışlarda ise altının her zaman güçlü kalacağı yönünde. Altın almakta geç kalanların bu fiyatları iyi değerlendirmelerini elinde altın olanlarınsa panik yapmamalarını. Bu düşüşlerin kalıcı olmayacağını almak için iyi bir fırsat olarak değerlendirmelerini tavsiye ederim.”

Çeyrek satış; 623 TL

Güncel altın ve döviz fiyatları ile ilgili bilgi veren Şen şu ifadeleri kullandı, “gram altın alış 334 satış 352, çeyrek alış 590 satış 623, cumhuriyet altını alış 2425 satış 2550, bilezik alış 334 satış 352 lira. Döviz cephesinde ise alış 6,77 satış 6,8, Euro ise alış 7,640 satış 7,680 lira.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.