Akkuş’ta 2020 yılında Rekor Yol Yatırımı

BÖLGE GÜNDEMİ 05.01.2021 - 15:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1882+ kez okundu.
 

Akkuş’ta 2020 yılında Rekor Yol Yatırımı

Akkuş Belediyesi ilçede başlattığı yol seferberliğiyle, 2020 yılında 211 km’lik rekor yol çalışması gerçekleştirerek vatandaşların hizmetine sundu.
Akkuş Belediyesi, ilçe genelinde mahallelerin yol sorununu gidermek, vatandaşların daha rahat konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilmesi için başlattığı yol seferberliğiyle rekor derecede yol yatırımı gerçekleştirdi. 2020 yılında Salman mahallesinde bulunan konkasör tesisini etkin bir şekilde kullanan ve yoğun şekilde mesai harcayan Akkuş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 211 km’lik yol çalışması gerçekleştirerek vatandaşların hizmetine sundu. “Akkuş’ta Yol Sorunu Olan Mahalle Kalmayacak” Birim müdürleriyle bir araya gelerek 2020 yılını değerlendiren Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 2021 yılında da durmadan yorulmadan çalışarak Akkuş’ta yol sorunu olan mahalle bırakmayacaklarını söyledi. Salman mahallesine kurulan konkasör tesisiyle yol çalışmalarında önemli ölçüde tasarruf edip hizmetleri çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Demirci, “ yol medeniyettir diyerek daha yaşanabilir bir Akkuş için 2020 yılında çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettirdik. Konkasör tesisimizde geçtiğimiz yıl 104 bin ton malzeme üreterek, 128 km filler malzeme serimi, 66 km orman malzeme serimi, 18 km yeni yol, 193 km reglaj ve kanal temizliği, 460 m2 taş duvar, 4600 m2 parke yol, 4253 km de parke kaldırım çalışması gerçekleştirdik” dedi. “2021 Yılında Daha Fazla Hizmet Üreteceğiz” 2020 yılının Akkuş için birçok hizmetin hayata geçtiği verimli bir yıl olduğunu belirten Başkan Demirci, “Bizler ekibimizle birlikte Akkuş’umuzun her geçen gün daha yaşanabilir bir kent olması için durmadan yorulmadan özveriyle çalışıyoruz. Yeni yılda da güzel ilçemizin ve hemşehrilerimizin hayat standardını yükseltmek için çalışmalarımızı aynı azim ve kararlılıkla devam ettirecek, daha fazla hizmet üretmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.                
Akkuş Belediyesi ilçede başlattığı yol seferberliğiyle, 2020 yılında 211 km’lik rekor yol çalışması gerçekleştirerek vatandaşların hizmetine sundu.

Akkuş Belediyesi, ilçe genelinde mahallelerin yol sorununu gidermek, vatandaşların daha rahat konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilmesi için başlattığı yol seferberliğiyle rekor derecede yol yatırımı gerçekleştirdi. 2020 yılında Salman mahallesinde bulunan konkasör tesisini etkin bir şekilde kullanan ve yoğun şekilde mesai harcayan Akkuş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 211 km’lik yol çalışması gerçekleştirerek vatandaşların hizmetine sundu.

“Akkuş’ta Yol Sorunu Olan Mahalle Kalmayacak”

Birim müdürleriyle bir araya gelerek 2020 yılını değerlendiren Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 2021 yılında da durmadan yorulmadan çalışarak Akkuş’ta yol sorunu olan mahalle bırakmayacaklarını söyledi. Salman mahallesine kurulan konkasör tesisiyle yol çalışmalarında önemli ölçüde tasarruf edip hizmetleri çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Demirci, “ yol medeniyettir diyerek daha yaşanabilir bir Akkuş için 2020 yılında çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettirdik. Konkasör tesisimizde geçtiğimiz yıl 104 bin ton malzeme üreterek, 128 km filler malzeme serimi, 66 km orman malzeme serimi, 18 km yeni yol, 193 km reglaj ve kanal temizliği, 460 m2 taş duvar, 4600 m2 parke yol, 4253 km de parke kaldırım çalışması gerçekleştirdik” dedi.

“2021 Yılında Daha Fazla Hizmet Üreteceğiz”

2020 yılının Akkuş için birçok hizmetin hayata geçtiği verimli bir yıl olduğunu belirten Başkan Demirci, “Bizler ekibimizle birlikte Akkuş’umuzun her geçen gün daha yaşanabilir bir kent olması için durmadan yorulmadan özveriyle çalışıyoruz. Yeni yılda da güzel ilçemizin ve hemşehrilerimizin hayat standardını yükseltmek için çalışmalarımızı aynı azim ve kararlılıkla devam ettirecek, daha fazla hizmet üretmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.