Akkuş, Play-Off’a adım adım ilerliyor

SPOR 05.03.2019 - 15:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2529+ kez okundu.
 

Akkuş, Play-Off’a adım adım ilerliyor

TVF Erkekler 1. Lig B Grubu 10. hafta maçında Akkuş Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden Bingöl temsilcisi Solhanspor’u 3-0 mağlup etti.
TVF Erkekler 1. Lig B Grubu’nda üst lige çıkmak için mücadele eden Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı, Bingöl temsilcisi Solhanspor’u Akkuş’ta ağırladı. Play-Off yolunda azim ve kararlığını sürdüren Ordu temsilcisi Akkuş Belediyespor, ligin zorlu ekiplerinden Solhanspor karşısında 3-0'lık net galibiyetiyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Akkuş Belediyespor-Solhanspor karşılaşmasının setleri 25-22,  25-19  ve 26-24 yeşil-beyazlı ekibin üstünlüğüyle son buldu. -Eylül Bebek'te takımın sevincine ortak oldu- Akkuş Belediyespor Antrenörü Serkan Oğuz ve eşi Ayşegül Oğuz çiftinin biricik evlatları Eylül bebek, babasının kucağında sahada yerini alarak galibiyet turu attı. Yeşil-Beyazlı ekip minik Eylül'le galibiyet pozu verirken taraftarlarda takımlarının sevincini coşkuyla paylaştı. Kulüp Başkanı Soner Efil, maç sonu yaptığı açıklamada, "Takımımız ligde kendisinden beklenenin üstünde bir performans gösteriyor. Play-Off'a adım adım ilerleyen kulübümüzde, oyuncularımızdan temizlikçisine kadar herkes inanılmaz büyük çaba içerisinde. Tabi bunun sebebi Akkuş sevdamız ve Ordu'muzu en iyi bir şekilde temsil etme isteğimizdir. Kulübümüzün bu noktaya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. Mücadeleyi,  Akkuş Kaymakam V. Aydın Yanık, Akkuş Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Efil, Daire Amirleri ve çok sayıda taraftar heyecanla takip etti.
TVF Erkekler 1. Lig B Grubu 10. hafta maçında Akkuş Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden Bingöl temsilcisi Solhanspor’u 3-0 mağlup etti.

TVF Erkekler 1. Lig B Grubu’nda üst lige çıkmak için mücadele eden Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı, Bingöl temsilcisi Solhanspor’u Akkuş’ta ağırladı.

Play-Off yolunda azim ve kararlığını sürdüren Ordu temsilcisi Akkuş Belediyespor, ligin zorlu ekiplerinden Solhanspor karşısında 3-0'lık net galibiyetiyle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Akkuş Belediyespor-Solhanspor karşılaşmasının setleri 25-22,  25-19  ve 26-24 yeşil-beyazlı ekibin üstünlüğüyle son buldu.

-Eylül Bebek'te takımın sevincine ortak oldu-

Akkuş Belediyespor Antrenörü Serkan Oğuz ve eşi Ayşegül Oğuz çiftinin biricik evlatları Eylül bebek, babasının kucağında sahada yerini alarak galibiyet turu attı. Yeşil-Beyazlı ekip minik Eylül'le galibiyet pozu verirken taraftarlarda takımlarının sevincini coşkuyla paylaştı.

Kulüp Başkanı Soner Efil, maç sonu yaptığı açıklamada, "Takımımız ligde kendisinden beklenenin üstünde bir performans gösteriyor. Play-Off'a adım adım ilerleyen kulübümüzde, oyuncularımızdan temizlikçisine kadar herkes inanılmaz büyük çaba içerisinde. Tabi bunun sebebi Akkuş sevdamız ve Ordu'muzu en iyi bir şekilde temsil etme isteğimizdir. Kulübümüzün bu noktaya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Mücadeleyi,  Akkuş Kaymakam V. Aydın Yanık, Akkuş Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Efil, Daire Amirleri ve çok sayıda taraftar heyecanla takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.