Akkuş Belediyespor Cizre Maçına Hazır

SPOR 30.01.2021 - 16:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1286+ kez okundu.
 

Akkuş Belediyespor Cizre Maçına Hazır

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor, 31 Ocak Pazar günü kendi evinde Şırnak temsilcisi Cizre Belediyespor’u ağırlayacak.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden ve ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayan Akkuş Belediyespor, 31 Ocak Pazar günü saat 13:00’te kendi evinde Cizre Belediyespor’u konuk edecek. Akkuş Belediyesporlu oyuncular, karşılaşmanın oynanacağı Akkuş kapalı spor salonunda Antrenör Mehmet Aydın yönetiminde ısınma hareketleri ve topla çalışma yaparak hazırlıklarını sürdürdü. Cizre Belediyespor maçının zorlu bir maç olacağını ancak üstesinden gelebilecek seviyede olduklarını belirten Antrenör Mehmet Aydın, “ 1. Lig B Grubu’nda lider durumda bulunan Cizre Belediyespor ile zorlu bir maç oynayacağız. Maça ligin ikinci yarısında aldığımız önemli galibiyetin morali ile çıkacağız. Takım olarak çok iyi bir şekilde bu maça hazırlandık. Cizre Belediyespor’u kendi evimizde yenerek yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” dedi. Akkuş Belediyespor, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B gurubu mücadelesinde 31 Ocak Pazar günü Cizre Belediyespor’u ağırlayacak ve maç TV 52 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.          
Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor, 31 Ocak Pazar günü kendi evinde Şırnak temsilcisi Cizre Belediyespor’u ağırlayacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden ve ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayan Akkuş Belediyespor, 31 Ocak Pazar günü saat 13:00’te kendi evinde Cizre Belediyespor’u konuk edecek. Akkuş Belediyesporlu oyuncular, karşılaşmanın oynanacağı Akkuş kapalı spor salonunda Antrenör Mehmet Aydın yönetiminde ısınma hareketleri ve topla çalışma yaparak hazırlıklarını sürdürdü.

Cizre Belediyespor maçının zorlu bir maç olacağını ancak üstesinden gelebilecek seviyede olduklarını belirten Antrenör Mehmet Aydın, “ 1. Lig B Grubu’nda lider durumda bulunan Cizre Belediyespor ile zorlu bir maç oynayacağız. Maça ligin ikinci yarısında aldığımız önemli galibiyetin morali ile çıkacağız. Takım olarak çok iyi bir şekilde bu maça hazırlandık. Cizre Belediyespor’u kendi evimizde yenerek yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” dedi.

Akkuş Belediyespor, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B gurubu mücadelesinde 31 Ocak Pazar günü Cizre Belediyespor’u ağırlayacak ve maç TV 52 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.