Akkuş Belediyesi’nde sosyal denge tamam!

BÖLGE GÜNDEMİ 13.02.2020 - 22:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1817+ kez okundu.
 

Akkuş Belediyesi’nde sosyal denge tamam!

Akkuş Belediyesi’nde çalışan 25 üyesi için Bem-Bir-Sen Ordu Şubesi, belediye ile sosyal denge sözleşmesi imzaladı.
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, Belediyede çalışan Bem-Bir-Sen üyesi 25 personel için sendikayla sosyal denge sözleşmesi imzaladıklarını belirterek şunları söyledi; En iyi şartlarda çalışıyorlar  “Belediye olarak tüm vatandaşlara kaliteli ve sağlıklı hizmet vermenin yanı sıra, belediye personelinin tüm haklarını koruma altına aldıklarını ve en iyi şartlarda çalıştıklarını söyledi. Demirci, imzalanan sosyal denge sözleşmesinin belediye personeline hayırlı olması temennisinde bulundu. Bem-Bir-Sen Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar, Akkuş Belediyesi’nde 25 memur için sosyal denge sözleşmesi yaptıklarını söyledi. Maksat dengeyi sağlamak   Çakar, imzalanan sözleşmeye ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Sosyal denge sözleşmesinden maksat dengeyi sağlamak. Bu sözleşmemiz 2 yıllık olup arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.  Akkuş Belediyesi ve diğer tüm ilçelerde Bem-Bir-Sen olarak biz yetkiliyiz. Ordu’daki memurların yüzde 98’ine sahibiz. Birçok kurumda çalışan arkadaşımız ek tazminat alıyor. Ama Belediyelerde çalışan arkadaşlarımız bunu alamıyor. Bu yüzden Belediye Başkanımızla daha önce görüşmelerimiz olmuştu. Olumlu sonuçlu olarak sözleşmeyi imzaladık.” 
Akkuş Belediyesi’nde çalışan 25 üyesi için Bem-Bir-Sen Ordu Şubesi, belediye ile sosyal denge sözleşmesi imzaladı.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, Belediyede çalışan Bem-Bir-Sen üyesi 25 personel için sendikayla sosyal denge sözleşmesi imzaladıklarını belirterek şunları söyledi;

En iyi şartlarda çalışıyorlar

 “Belediye olarak tüm vatandaşlara kaliteli ve sağlıklı hizmet vermenin yanı sıra, belediye personelinin tüm haklarını koruma altına aldıklarını ve en iyi şartlarda çalıştıklarını söyledi.

Demirci, imzalanan sosyal denge sözleşmesinin belediye personeline hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bem-Bir-Sen Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar, Akkuş Belediyesi’nde 25 memur için sosyal denge sözleşmesi yaptıklarını söyledi.

Maksat dengeyi sağlamak

 

Çakar, imzalanan sözleşmeye ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Sosyal denge sözleşmesinden maksat dengeyi sağlamak. Bu sözleşmemiz 2 yıllık olup arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.  Akkuş Belediyesi ve diğer tüm ilçelerde Bem-Bir-Sen olarak biz yetkiliyiz. Ordu’daki memurların yüzde 98’ine sahibiz. Birçok kurumda çalışan arkadaşımız ek tazminat alıyor. Ama Belediyelerde çalışan arkadaşlarımız bunu alamıyor. Bu yüzden Belediye Başkanımızla daha önce görüşmelerimiz olmuştu. Olumlu sonuçlu olarak sözleşmeyi imzaladık.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.