Akkuş Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

BÖLGE GÜNDEMİ 22.11.2020 - 21:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2131+ kez okundu.
 

Akkuş Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Akkuş Belediyesine 4 ton kapasiteli 2020 model yeni çöp toplama aracı hibe edildi.
Akkuş’ta vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek için araç filosunu güçlendirmeyi sürdüren Akkuş Belediyesi son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği ile filosuna bir adet çöp toplama aracı daha kattı. 4 ton kapasiteli, hidrolik sıkıştırmalı çöp toplayabilen 550 Bin TL değerindeki araç, Akkuş Belediyesi tarafından bugün teslim alınarak belediye envanterine kaydedildi. Araç filosuna katılan yeni araçla daha hızlı ve etkin hizmet üretmeye devam edeceklerini belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Temiz Doğa, Temiz Çevre sloganı ile yaptığımız çalışmalarımızda, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mızdan hibe olarak bir adet çöp toplama aracı aldık. Araç filomuza kattığımız yeni aracımızla daha yeşil, temiz, güzel ve modern bir kent oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz. Aracın ilçemize kazandırılmasına katkısı olan başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve Ordu Milletvekilimiz Sayın Metin Gündoğdu’ya, Akkuşlu Hemehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Aracımızın Akkuş’umuza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.      
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Akkuş Belediyesine 4 ton kapasiteli 2020 model yeni çöp toplama aracı hibe edildi.

Akkuş’ta vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek için araç filosunu güçlendirmeyi sürdüren Akkuş Belediyesi son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği ile filosuna bir adet çöp toplama aracı daha kattı. 4 ton kapasiteli, hidrolik sıkıştırmalı çöp toplayabilen 550 Bin TL değerindeki araç, Akkuş Belediyesi tarafından bugün teslim alınarak belediye envanterine kaydedildi.

Araç filosuna katılan yeni araçla daha hızlı ve etkin hizmet üretmeye devam edeceklerini belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Temiz Doğa, Temiz Çevre sloganı ile yaptığımız çalışmalarımızda, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mızdan hibe olarak bir adet çöp toplama aracı aldık. Araç filomuza kattığımız yeni aracımızla daha yeşil, temiz, güzel ve modern bir kent oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz. Aracın ilçemize kazandırılmasına katkısı olan başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve Ordu Milletvekilimiz Sayın Metin Gündoğdu’ya, Akkuşlu Hemehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Aracımızın Akkuş’umuza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.