Dolmakalem
Köşe Yazarı
Dolmakalem
 

Hilmi Güler, bir önceki başkanın pislikleriyle uğraşıyor.

Çaybaşı’nda yaşanan sorun tam da budur. Bir önceki Belediye Başkanını inadım inat çalışmaları, Ünye ve havzasını çöplüğe dönüştürme ideallerinin sancısını çekmektedir Ünye. Bakınız Ordu büyükşehir Belediyesi web sitesinde  23 Temmuz 2015 tarihli  Enver bey, Ordu’nun (Altınordusu) çöp sorununu çözmekle iftihar etmektedir. Öylesine iftihar etmektedir ki, 31 yıllık sorunu Şaaakk diye çözmüştür artık. Ve haberde şöyle yazılır: “14 Mayıs 1984 yılından itibaren yani 31 yıldır Ordu’nun çöplerinin döküldüğü Durugöl Mahallesi’ndeki alana Başkan Enver Yılmaz’ın talimatı ile birlikte artık çöp dökülmüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi; Karapınar Mahallesi’ndeki ayrıştırma tesisine getirilen organik çöpü, bütün bileşenleri ayrılmış halde Çaybaşı’ndaki düzenli depolama alanına götürüyor”   İşte bugün…   Çaybaş’ında sözde düzenli depolama alanına götürülüyormuş çöpler ! Hani nerde Enver Bey. Altınordu’nun çöpünü Çaybaşı’na götürmekle Ordu’nun çöp sorununu çözdün değil mi ? İşte senin vizyonun buydu !!!   Altınordu’na herşeyi yap. Diğer ilçeler ne hali varsa görsün. Aslında senin hakettiğin koltuk Altınordu Belediye Başkanlığı idi. Seni oraya oturtturanlar bile ne kadar yanlış yaptıklarını farkettiler ki; görev sürenin bitmesini beklemeden seni görevden aldılar. İstifa ettim felan deme, Cumhurbaşkanı bile Ordu mitinginde üstü kapalı çok şeyi söyledi. Velhasıl kelam,yazımızın başlığına gelelim; Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, işte bu pisliklerle uğraşmaktadır. Ama eminim ki, bu sorunu da çözecektir diy  
Ekleme Tarihi: 15 Ocak 2020 - Çarşamba

Hilmi Güler, bir önceki başkanın pislikleriyle uğraşıyor.

Çaybaşı’nda yaşanan sorun tam da budur.

Bir önceki Belediye Başkanını inadım inat çalışmaları, Ünye ve havzasını çöplüğe dönüştürme ideallerinin sancısını çekmektedir Ünye.

Bakınız Ordu büyükşehir Belediyesi web sitesinde  23 Temmuz 2015 tarihli  Enver bey, Ordu’nun (Altınordusu) çöp sorununu çözmekle iftihar etmektedir. Öylesine iftihar etmektedir ki, 31 yıllık sorunu Şaaakk diye çözmüştür artık. Ve haberde şöyle yazılır:

“14 Mayıs 1984 yılından itibaren yani 31 yıldır Ordu’nun çöplerinin döküldüğü Durugöl Mahallesi’ndeki alana Başkan Enver Yılmaz’ın talimatı ile birlikte artık çöp dökülmüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi; Karapınar Mahallesi’ndeki ayrıştırma tesisine getirilen organik çöpü, bütün bileşenleri ayrılmış halde Çaybaşı’ndaki düzenli depolama alanına götürüyor”

 

İşte bugün…

 

Çaybaş’ında sözde düzenli depolama alanına götürülüyormuş çöpler !

Hani nerde Enver Bey.

Altınordu’nun çöpünü Çaybaşı’na götürmekle Ordu’nun çöp sorununu çözdün değil mi ?

İşte senin vizyonun buydu !!!

 

Altınordu’na herşeyi yap. Diğer ilçeler ne hali varsa görsün.

Aslında senin hakettiğin koltuk Altınordu Belediye Başkanlığı idi.

Seni oraya oturtturanlar bile ne kadar yanlış yaptıklarını farkettiler ki; görev sürenin bitmesini beklemeden seni görevden aldılar. İstifa ettim felan deme, Cumhurbaşkanı bile Ordu mitinginde üstü kapalı çok şeyi söyledi.

Velhasıl kelam,yazımızın başlığına gelelim;

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, işte bu pisliklerle uğraşmaktadır.

Ama eminim ki, bu sorunu da çözecektir diy

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.